När man tar sig en spontan promenad

Hallå där ute. När man tar sig en spontan promenad med ett visst mål, genom att gå upp till Kungsvägen i Timrå, även kallad Örnen i folkmun. Så hittade jag massor av fotomöjligheter.

Jag fotade en väldigt fin katt bland annat. Den var så kelig och go, att jag mer än gärna skulle velat klappa den. I dessa tider vågade jag inte, så jag lät bli. Att fota den gjorde jag i alla fall. Den jamade, kelade och pep. Vågad inte klappa den, på grund av pandemin som råder just nu. Skulle nog inte gjort det annars heller, på grund av att utekatter kan dra på sig sjukdomar. Den fick heller inte stryka sig mot mitt ben och kela på så vis.

Ni får bara se några av de bilder jag fotade, eftersom det skulle bli för många att lägga upp alla och du skulle inte orka titta på alla heller. Håll till godo med de jag lägger upp.

Mina gamla gummistövlar. Köpta på ICA Maxis barnavdelning för många år sedan. Det är till och med blåbärsfläckar inuti, vid skaftet eller vad det heter.

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,

Jag klappar inte heller katter jag möter utomhus pga att jag har fästingfobi och man vet ju aldrig om de har såna. Men pandemin hade jag jag nog inte brytt mig om i det fallet. Visst ska vi vara aktsamma och hålla i förhållningsregler från folkhälsomyndigheten etc, men santidigt kan vi ju inte vara så rädda att vi inte vågar leva. Har inte hört talas om nån som fått covid19 av att klappa en katt.