När man har lång lugg

Hallå där ute i sommaren!

När man har förhållandevis lång lugg i förhållande till hur man brukar ha och inte vågar gå till frissan på grund av pandemin som råder värden över. Ja, då kan man göra som jag gör och ha luggen så här snyggt eller snyggt är det kanske inte. Det är praktiskt i alla fal, vilket är himla bra.

Diademet fick jag av mina föräldrar efter en utlandsresa för några år sedan. Jag älskar blommor i håret om somrarna, då tänkte jag börja ha det mer och mer. Kanske inte så värt det, eftersom jag är så ljuskänslig och behöver ha en keps eller skärm på huvudet, för att det ska funka. Även mina solglasögon också.

En Aspergare är ju ännu mer ljuskänslig än en som inte har någon diagnos. Vissa med Asperger kan ju även ha solglasögon inomhus i affärer osv, men där är inte jag ännu.

Ha en bra dag. Nu ska jag vidare. Kanske hem till mina föräldrar, för att spela Wii? De är inte hemma, eftersom de jobbar. Jag kan ändå dra dit och spela lite, om jag vill och det känner jag nu att jag vill. Det blir nog så kan jag tro.

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,
Det såg fint ut med luggen.
Men alla med asperger är inte lika vet du. Även om vissa grunder är lika eller behövs för att få en diagnos så kan det skilja sig åt på en massa områden, precis som detta hur man är skiljer sig åt hos alla människor. Alla med asperger är inte ljuskänsliga till exempel.
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hej. Nej, jag vet att alla inte är likadana på alla plan, även om man i grunden har samma diagnos
nouw.com/mynameisjossan