När man glömmer stänga av

Hallå i holken, hoppas att läget är på topp med dig. Jag är liksom trött, trött, trött och har sovit en stund längre imorse och sedan nu på förmiddagen/eftermiddagen.

Jag trodde det var någonting hemskt som hänt, eftersom jag var i drömmarnas värld. Hade dock inte lust att vakna upp just då, vid strax efter 7 imorse.

Först kom det ett meddelande, sedan ett till och ännu ett. Jag vaknade upp och förstod direkt vad det var frågan om. Tänkte liksom att nu har jag glömt att stänga av ljudet i telefonen. Jag blev ganska sur på mig själv för det. Ja, tyvärr alltså.

Vem vill egentligen kliva upp vid 7-tiden på morgonen, om man verkligen inte måste? Jag vill absolut sova till minst 9:30, om inte längre också.

Sur som en citron eller mer irriterad över mig själv, så gick jag för att stänga av ljudet i mobilen och sedan bege mig till sängen igen. Jag var långt ifrån utsövd. Somnade om som tur var och sov fram till 9:30, då alarmet ringde. Efter det låg jag i sängen som varje morgon med mobilen i handen och kollade runt lite. Vid 10-tiden somnade jag om och sov till halv. Så skönt och behövligt, faktiskt.

Nu har jag sovit en stund till och känner mig väldigt pigg eller nej, det gör jag inte.

Min morgon började på sämsta tänkbara vis eller inte kanske sämsta, men på ett vis jag inte vill vakna upp på i alla fall.

Nu vet jag hur folk känner sig när de får meddelanden av mig om nätterna, så att mobilen vibrerar eller meddelandesignalen låter. Jag menar om de inte har ljudlöst i telefonen.

Gillar

Kommentarer