När man blir väckt ganska abrupt

Hallå där ute!

Hoppas att läget är kanon med er. Det är väl helt okej med mig, men hade önskat att få sova en stund längre.

Igår kväll släkte jag i bra tid och hade svårt att somna ändå, eftersom jag spelat på min Nintendo DS lite och druckit te under kvällen. (Läs, innan tandborsten och läggdags).

I morse hörde jag någonting som lät och jag vaknade upp. Då har min morfar varit här utanför min dörr till lägenheten med sommarpengar åt mig. Han skramlade ganska rejält i brevlådan/brevinkastet på dörren när han släppte ner kuvert och någon tidning jag inte kollat närmare på, så jag vaknade upp och kunde inte sova längre.

Det var väl inte så tidigt egentligen, eftersom klockan var någonstans efter 8:30. Inte direkt i ottan, men ändå. När man vill att alarmet ska väcka och inte att det skramlas i brevinkastet, är det ganska jobbigt faktiskt.

Jag fick också ett SMS per brev, eftersom min morfar inte vet hur man skriver SMS och knappt använder sin mobiltelefon. Han kallar dagens generation för "Knapptryckargenerationen" Längst ned i brevet stod det P.S Riv detta brev sen du läst det.

Att han inte sätter in pengarna på mitt konto, istället för att komma dragandes med sedlar. Vem använder sedlar i dagens samhälle? Det är inte alls många och jag själv gör det inte särskilt ofta, om än alls. Jo, de gånger jag fått sedlar av min morfar har jag gjort det. Nödvändigt ont vill jag säga.

  • 38 visningar

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,
Men det kanske är just för att hans andra barnbarn bor så långt bort som han sätter in gåvorna till dem på konto? Han kanske hoppas träffa dig som bor nära?
Hur som helst, den stora grejen i detta är väl att han är rättvis mot sina barnbarn och ger alla en slant. En sån gåva är ju nåt att vara tacksam för!
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan igen. Jag och min morfar ses inte alls ofta, varken när han är hemma eller när han är i sin sommarstuga. Nej, det blir aldrig så. Bara 5 minuter på mattan i hallen, innan han ska hem och äta lunch.
nouw.com/mynameisjossan