Några timmar jobb avklarat

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig i vanlig ordning.

Idag har jag jobbat ganska flitigt, om jag får säga det själv. Det jag gjorde var att hämta grejor tillsammans med den personen som är vikarie i min grupp på jobbet och en jobbarkompis. Vi var till butik Kreha.

Vad är Kreha? Butik Kreha säljer hantverk, nytillverkat och olika produkter tillverkade genom återbruk, det finns även olika produkter av linne med textiltryck, kuddar, väskor, halsdukar, mössor, vantar, blästrade produkter med mera. Dessa saker görs av folk som har olika funktionsvariationer.

Butiken finns på Köpmangatan 55 i Timrå, 5 minuters promenad från torget.

Kreha har även visning av kognitiva hjälpmedel (hjälpmedel för hjärnan). Enkla hjälpmedel som kan ge dig stöd med tid, planering och kommunikation.

När vi kom till arbetsplatsen igen, så fick jag skriva vad det var för saker vi tagit med från Kreha och ska ställa ut i vår monter där vi som jobbar på kommunhuset kan köpa om vill av de saker som finns där.

Det var kuddar, en del kläder, tygkassar, smycken och lite så. Jag fick skriva in det där i en tabell i datorn med vad det är för grej, hur den ser ut och vad den kostar. Inte så svårt egentligen. Det kan vara såhär. Kudde. Svart med ugglor i olika färger. 140:- eller Poncho. Stickad. Vit och rosa. 200:-

När jag på hemvägen gick förbi busshållplatsen, så såg jag dessa Billys pizzor med smak av peperoni ligga där på sittplatsen i busskuren. Vem lämnar sådant? Vem tror att någon annan skulle vilja äta dessa eller ens vilja sitta där?

Hoppas att du haft en fin dag hittills med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar

Kommentarer