Några av dagens vårtecken

Hallå där ute i den berömda holken. Idag har jag sett några för mig nya vårtecken i kommunen. Nu vet man att det är vår på riktigt känns det som, vilket är himla skönt. Även om det idag varit så kyliga vindar, att man frusit när man varit ute, trots vinterjacka och mössa.

Du får hålla till godo med bilderna jag visar här. Inte världens lättaste att bara fota med mobilen när det känns som om det blåser storm vad gäller blommorna som inte står stilla en sekund ens.

Maskrosor - Taraxacum

1. Vårlök - Gagea lutea

2. Vårkrokus - Crocus vernus

3. Maskrosor - Taraxacum

Önskar nu att kylan släpper taget, så det kan återgå till att bli som förr. Vill slippa kyla med kall blåst, slippa ta på vinterjackan igen och absolut slippa ha på mig mössa. Kändes så varmt och skönt i helgen som var och nu detta. Vad är det frågan om? Jo, det är frågan om riktigt Aprilväder.

Såg också en större hackspett när jag var ute idag. Hade bara mobilen med mig, så det blev inte ett foto för att lägga ut här i bloggen tyvärr.

#bestofnouw #nouw_blogger #nouw2021 #bestofnouw2021

Gillar

Kommentarer

tigerslife98
tigerslife98,

Fina bilder <3

nouw.com/tigerslife98
mynameisjossan
mynameisjossan,

Man tackar så jättemycket ❤

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Så mkt fint. Det är roligt att du kan de latinska namnen med.

Hoppas att vädret blir varmare hos dig igen snart. 🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

De latinska namnen är jag faktiskt ingen höjdare på, tur då att man kan söka på blomman via Google och få upp vad de latinska namnen är.

Hoppas också på varmare väder för oss båda, även för dig. I helgen ser det inte ut att bli någon värme tyvärr, som mest 7°C. 😍

nouw.com/mynameisjossan