Någon som är duktig problemlösare?

Finns det någon av er där ute som är en duktig problemlösare och kan hjälpa mig med mitt problem? Kan tilläggas att det här problemet gäller Android och Spotify på Samsung Galaxy S10+.

Idag uppdaterade jag telefonen och då har problemet uppstått. Nu söker jag med ljus och lykta efter någon som kan hjälpa mig att lösa mitt problem. Inget jättestort problem egentligen, men jag vill ha telefonen som jag haft den förr.

Jag kan börja med att delge informationen om att jag har ett led cover. Det på bilden här under.

När jag lyssnar på musik via Spotify, ja där är ju allt bra. Därefter när jag stängt ner Spotify, så kommer inte klockan fram på en gång när jag stänger locket på mitt led cover, som det brukar. Det som kommer fram är det du ser här under, precis som om jag fortfarande skulle vara inne på Spotify när jag inte är det.

Det fortsätter att komma upp, även efter att jag inte lyssnat på Spotify. Även efter att jag stängt igen luckan, öppnat den, gjort annat på mobilen och sedan kommer det upp igen när jag stänger igen locket.

Jag kan då dubbelklicka på playknappen några gånger och Spotify körs igång igen. Det hjälper inte att jag startar om telefonen eller avinstallerar Spotify och lägger in det igen. Samma sak händer nästa gång jag lyssnar på musik via Spotify igen.

  • Annat
  • 69 visningar

Gillar

Kommentarer