Mysiga havet

Hallå i holken!

Just nu är jag ute på Skeppshamn, till någonting som heter Storhamn/Storhamnen med mina föräldrar. Här träffade jag min syster och hennes familj.

Det var så varmt hemma i min lägenhet, att det var olidligt. Skönt att man kan åka ut till stranden, där det fläktar skönt och man hör vågornas kluckande ljud.

Här är det inte så att vi tidigare sett en sådan vagn för att dra en båt.

Vi har med smörgåsar, vatten och lite gott fika. Det går ingen nöd på oss inte.

Hur varmt har ni där ni är just nu och vad gör ni en dag som denna?

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,
Ser ut som rena paradiset till badplats. Här är det28 grader och olidligt varmt. Sitter på gården och på balkongen. Och i lägenheten. Inte mycket att göra åt för tillfället. Önskar förändring.
nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hej. Det var bara jag och familjen på den där stranden. Är du bara hemma hela dagarna?
nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,
Det är ju helt perfekt. En egen strand.
Jo, jag är nästan bafa hemma och ute på gården. Har paniksyndrom som blivit så mycket värre på sistone samt dissociation. Men jag går i terapi och ska prova ny medicin i höst så jag hoppas att jag kommer ut i naturen snart igen. Naturen är det bästa som finns. Djur, skogar, sjöar, havet, ja allt i naturen. Måste jag absolut välja blir det en djup skog med en stilla tjärn.
Du är mycket i naturen och fotar har jag sett. Du tar så fina foton vilket är väldigt vilsamt för mig att följa.
nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,
En egen strand är rena drömmen, men det tar 40 minuter att åka bil dit och sedan måste man gå en bit, men inte mig emot om man får ha den själv. Tyvärr har jag varken körkort eller bil, så jag är beroende av någon som har bil och då oftast mina föräldrar. Jag förstår att det känns skit att ha paniksyndrom och allt som du lider dig igenom. Hoppas att den nya medicinen du får kommer att fungera väldigt bra. Jag äter medicin varje dag, dels för gammal depression och dels för att jag har haft tvångstankar. En av mina läkare har sagt att jag aldrig kommer att kunna sluta med medicinen, att jag alltid behöver en dos av den för att det inte kommer tillbaka till gammal depression och sånt där. Ja, du har rätt att naturen är det bästa som finns och den läker både själ och hjärta. Mår man dåligt, så är det väldigt bra att komma ut i naturen, för den läker och helar om man säger så. Det där med tjärnen tackar jag inte nej till, att bara sitta för sig själv och njuta herregud vad nice. Jag älskar att vara i naturen och fota, gör det oftast och mer än gärna med min pappa, för det är han som har lärt mig att använda en systemkamera. Härligt att mina bilder ger dig någon slags lugn och ro i kroppen och att de är vilsamma att titta på. Hoppas du haft en väldigt bra dag och att du inte mått dåligt 🥰
nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,
Definitivt värt om man får vara själv där precis som du säger. Har inte heller körkort. Men har färdtjänst om jag skulle vilja kunna någonstans. Tack för dina ord. Jag hoppas på ny medicin ihop med terapin. Så tråkigt att du också haf psykiska problem ocv behöver medicin. Låter klokt av din läkare. Ett skydd. Mår du inte dåligt av medicinen så kan du lika gärna ta den.
Naturen är ju så läkande så det blkr som ett moment 22 av att sitta isoleradav sin egen dumma hjäna. När jag vet att naturen skulle lugna mig på andra sätt. Men jag har följt dina foton gär hela sommaren och de är så fina. Drömmer in mig i dem. Roligt att du fått ingresset att fota av din pappa. Sålde inte du dina bilder någonstans? Jag skulle kolla det men tiden bara gkck och nu har jag glömt. Kanske var en dröm. Har inte så mycket plats på väggar men vykort snulle jag vilja ha ellerlitemindre bilder. Jag tycker ju extra mycket om insekter jag med. Så sällan man ser foton i handeln med det. Kanske mest nyckelpigor och så då. Det vanliga som säljer. Men jag vill ha allamöjliga insekter. Och ja annag med såklart. Rena naturbilder med.
Fltona från denna strand gjorde nästan att jag kunde känna sanden med det sträva gräset mot mina fötter insängen. Så får livet vqra just nu. Det är som det är. Ibland får jac bara finna mig i det.
Hoppas att din tinnitus lugnat sig något
nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hej igen. Om du tittar högst upp i min blogg, ovanför headern, så hittar du en länk till där jag säljer några av mina naturbilder
nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,
Ah, nu såg jag. Ska gå in på den och kika lite. Då var det inget jag drömt. Tack
nouw.com/blackout