Mosters lilla hjärta

I torsdags föddes en liten flicka, något av det sötaste moster sett i hela sitt liv. Jag är beredd att göra vad som helst för den här lilla tjejen, till och med offra mitt eget liv om det skulle behövas.

Hon är så söt och hennes mormor tycker hon ser precis ut som sin mamma när hon föddes, bara att den här lilla flickan är ljushårig.

Hon vägde 3745 gram och var 49 cm lång. Klockan 23:31. Tänka sig att nu är man inne i en annan fas i livet, nämligen mosterfasen. Jag är så glad att jag träffat henne idag och kunde hålla henne.

Hon var helt lugn i mina armar, sov mest och jag kunde stryka henne på huvudet. Jag kommer skydda henne från allt ont, lära henne om livet och få henne att förstå vad bra musik är. Kommer nog bli en del dansband, Britney Spears och country.

Hennes fina namn är Elsie.

Jag har tvivlat många gånger på om jag kommer bli en bra moster, men jag ska göra så gott jag kan och det är bra nog tycker jag.

Jag som hela tiden trott att det var en pojke och har sagt "lillebror", fast min syster inte ville att jag skulle säga det. Ut kom en liten tjej och ingen liten pojke som jag trott hela tiden. Nu är man lycklig och glad.

Här är en katt som jag gjort åt Elsie på mitt jobb för ett tag sedan. Den kommer att bli en viktig del av hennes liv. Den första grejen som moster gjort själv åt sin lilla älskling.

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,
Grattis moster ! Du kommer att bli en jättebra moster till lilla flickan och kommer nog att få många roliga stunder med henne!
Själv är jag moster till 10 stycken barn, både pojkar och flickor i olika åldrar, stora och små.
mynameisjossan
mynameisjossan,
Tack så jättemycket. Jag har länge tvivlat på om jag kommer bli en bra moster
nouw.com/mynameisjossan