Mosters lilla Elsie

Idag har jag varit moster igen. Så mycket kärlek, att det inte är klokt alltså. Jag kan inte beskriva den kärleken jag känner till världens bästa lilla Elsie.

Jag frågade min syster i morse om jag fick komma dit och det fick jag. Världens tur hade jag och när jag kom, så gick vi ut med vagnen på en promenad. Jag fick dra henne i vagnen eller som man säger i Stockholm köra vagnen. Det var riktigt mysigt faktiskt.

När vi kom hem, så åt min syster och jag någon sallad hon hade gjort igår med quinoa, tomat, kyckling, gurka och gröna mammutoliver, vilket var himla gott. Minns inte om hon hade något mer i, men det var vitlöksdressing till.

Jag fick även prova att mata henne efter att jag provat för tredje gången i mitt liv att byta blöja på henne. Jag var ännu inte riktigt bra på att byta blöjan, så min syster fick hjälpa mig. Att knäppa bodyn i grenen och ta på byxor, samt strumpor kunde jag utan problem.

När jag skulle rapa henne en gång när hon ätit så det var 80 kvar i flaskan, så skrek hon mig rätt i örat. Ett gällt skrik, så jag fick tillbaka min tinnitus och den tjuter ännu. Sedan skrek hon mig i örat också när jag skulle rapa henne efter att hon ätit upp allt i flaskan. Hon somnade sedan på mig och sov en stund. Moster lilla hjärta.

Det känns som om hon varit i familjen länge, men samtidigt känns det som att hon nyss kommit till oss. Hon blir 7 veckor på torsdag. När jag pratade med henne, då hon satt i sin babysitter, så log hon mot mig. Det var då jag höll på att smälta, helt ärligt alltså. Det där fina leendet gjorde mig så himla glad och jag lever nog på det ännu.

Småbarn luktar så gott och är så härliga, varma och mysiga. Jag luktar alltid på Elsie, lägger kinden mot hennes huvud och klappar på hennes huvud också.

Elsies morfar (min och min systers pappa) kom till Elsie efter sitt jobb. Han slutade tidigare idag och jag var där. Därför frågade jag om han ville komma bort till henne, när jag ändå var där. Han hade tänkt gå hem till mig och jag var hos min syster. Hon bjöd på kaffe åt honom, det var ju bra ändå när han kom dit. Han fick också hålla Elsie ett tag och så vidare, medan jag ville dricka te.

Gillar

Kommentarer