Min systerdotter har den klassiska

Hallå därute i den berömda holken. Jag skulle inte titta på detta på Google, minns inte vad det var jag skulle titta på egentligen. Jag kom då i alla fall in på detta av någon anledning.

Innan vi börjar, så vill jag tillägga att jag inte har något samarbete med varken Brio eller Jollyroom angående denna produkt.

Eftersom jag har en systerdotter på 2 år som har en sådan clown från Brio, så vet jag ju hur den klassiska versionen ser ut.

BRIOS stapelclown är en färgglad stapelleksak av trä, som varit en ständig favorit sedan 1955 då den lanserades. BRIO Stapelclown är ett bra redskap när barnen ska lära sig ordningsföljd, färger och koordination.

Rekommenderad ålder: Från 12 månader.

När clownen firade 60 år, så kom det en jubileumsutgåva som jag tycker är så snygg. Första gången jag såg denna i år (i år är det 66 år sedan den där clownen i olika färger kom), så tycker jag att den är riktigt fin. Ja, finare än originalet faktiskt.

BRIOs klassiska stapelclown fyller 60 år. Det firar BRIO med en specialdesign. Utformad i en unik vit färg med röda prickar är det dock fortfarande samma clown som tidigare.

Rekommenderad ålder: Från 1 år.

Mått: B7 x D7 x D24,2 cm.

Material: Trä.

Du hittar den klassiska clownen här och jubileumsclownen här

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #träleksaker #leksaker #barnleksaker #leksak #clown #brio #kvalitet #kvalitet #kvalitetsprodukter

  • Tips
  • 56 visningar

Gillar

Kommentarer