Min pappa kan det här

Hallå där ute. Ikväll är jag glad att jag har en pappa som kan det här med datorer och hur man ska få till dem om de låter illa.

Jag har ju en ny dator sedan någon månad och i förrgår började själva fläkten att låta så högt, att jag trodde att datorn skulle flyga i luften eller sprängas. Vågade knappt använda datorn, men så kom min pappa hem till mig och kollade ikväll eftersom jag behövde hans hjälp. Jag vågade mig inte på att försöka själv. Det lät precis som om jag hade en bordsfläkt inne i min sovalkov. Inte blev det tystare av att datorn gick ner i vila heller.

När min pappa kom för att titta till datorn, så blev det inget ljud från fläkten när han startade upp datorn. Efter att jag gått in på inställningar i datorn och skulle kolla någonting annat, så började fläkten att blåsa ta mig tusan, precis som den gjort när jag använt den själv också förut.

Min pappa satte sig ner några minuter vid min dator och kom fram till att jag hade hastigheten Turbo på min fläkt. Det var därför inte konstigt att det låter som om det vore storm hemma hos mig. Jag hade tänkt på att vi kanske var tvungen att lämna in datorn, för att få den fixad. Min pappa sa "Vi behöver inte börja med det". Nej, vi behövde inte göra det, eftersom min pappa satte fläkten i Silent mode. Det känns faktiskt mycket bättre nu, när det inte låter så högt från fläkten eller känns som om datorn ska sprängas i luften när som helst.

Nästa gång eller om det blir liknande problem, då är det bara för mig att trycka på fläktsymbolen och se till att den är i läget Silent. ♥

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #dator #datorn #dataproblemer #datatrøbbel #livetmeddatorn #computer

Gillar

Kommentarer