Min nya dator

Hallå där ute. Idag ska äntligen min pappa ha tid för att fixa min dator, vilket han ju har. Jag längtar med varje cell i min kropp på att han ska komma in genom dörren och sedan de skälvande sekunderna, om man vet ifall datorn funkar eller ej. Vill gärna inte behöva följa med för att byta om det skulle vara aktuellt. Jag har skaffat en ny Laptop, om du vill veta. ASUS ROG Strix G G731GT-AU080T (90NR0223-M01640)

Jag kan knappt vänta längre, måste bara äta min frukost först. Det känns som att jag gjort mig av med en kär familjemedlem, i och med min gamla dator som nu inte längre kommer att användas av mig. Den har använts av mig typ varje dag sedan jag haft den i min ägo.

Nu är det en ny resa med en för mig ny familjemedlem. Det känns som om jag säger hejdå till en kär gammal vän. Det känns helt sjukt att jag kommer låta bli att använda en fullt fungerande dator, men jag vet att den kommer att få det bra dit den kommer och också bli använd. Den kommer inte att skrotas alls, eftersom den funkar som den bör och inte är seg på något vis. Det är bara jag som tycker allt ska fungera sjukt bra och inte vara segt någonstans, men så kan det nog inte bli alltid.

Jag kommer att använda den nya datorn tills den är så seg att den nog aldrig mer kommer att fungera.

Jag är helt kär i den dator jag skriver från just nu, men det kommer att bli bra med den nya också. Jag vet att jag kommer att bli nöjd och låta den nya datorn förgylla mitt liv i flera år framöver. Vet dock inte hur länge jag har använt den här datorn jag skriver får nu. Bättre att det blir återanvändning, istället för att låta den ligga på hyllan och samla damm. Ni som vet, ni vet.

Det syns vilka tangenter jag har använt mest eller? *LOL* Nä, men knappen Z har jag använt mycket vad gäller Photoshop. Man vill ju ibland backa några steg bakåt och då är det så att jag använder CTRL Z. CTRL V använder jag för att klistra in i Photoshop och CTRL X använder jag för att klippa ut i Photoshop. Annars är det inte ofta man använder X och Z, inte jag i alla fall. Inte ofta jag skriver varken ZEBRA eller YXA, för att nämna några där man använder dessa bokstäver.

Min förra laptop har redan en ny ägare, så den är inte till salu. Vill bara förtydliga det, så att du vet.

Jag tror ändå inte att du skulle vara sugen på en laptop 17" skärm med Windows 10 och ett tangentbord i detta skick med slitna tangenter.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #december #laptoplifestyle #laptop #asus #gaming #dator #datorn #livetmeddatorn #photoshop #tankar #lördag #tankarochkänslor

Gillar

Kommentarer