Miljövänliga, sköna skor

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag inte publicerat någonting och det är för att jag dels inte haft något att komma med och dels för att jag inte haft lust. Lusten är väl inte tillbaka nu, men ändå kan jag komma med tips på ett par skor som är grymt sköna.

Det är en kollega till min mamma som tipsat om dessa skor och personen bor bokstavligt talat i dessa hela dagarna, på sin arbetsplats.

8,2 kg CO2 ekv. per par

34% återvunnet material

13% biobaserat material

Dessa skor är gjorda av återvunna material. Ovandelen i mesh är gjord av 100% återvunna PET-flaskor och i yttersulan har vi blandat i 15% återvunnet gummi. I mellansulan hittar du BLOOM® foam, som är ett material gjort av alger från övergödda sjöar. Genom att använda alger i stället för olja minskar vi vårt klimatavtryck, samtidigt som vi renar vatten. Win-win!

Mellansulan i BUGforce ger dig all dämpning du kan önska dig. Dessutom har Eli en innersula med Ortholite Hybrid® som formar sig efter dina fötter. Med komfort som förnamn är Eli RB9X ett perfekt val av sko för dig som bara älskar sköna sommarskor eller som har problem med fötterna.

Ovandelen på Eli är gjord i luftig mesh, som ser till att dina fötter andas, oavsett hur varmt det är ute. Fotsvett är ett minne blott!

Du kan läsa mer om skorna här, om du skulle vilja.

Jag har färgen Crimson på mina skor.

Hoppas att du får en fortsatt fin kväll. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa

Gillar