Middag på Jureskogs

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det inte riktigt är med mig.

Trött som jag vet inte vad är jag troligen. Tänkte lägga mig för att sova vid 23:37, men somnade verkligen inte då som synd är. Låg i sängen där jag vände och vred på mig till förbannelse. Efter 02-någonging fick jag ro i kroppen och kunde sova. Tankar snurrade runt, runt och ännu mer runt. Det gick inte att få bukt med dessa, tyvärr. Analyserade tv-serier i hjärnan, dagen i allmänhet och så vidare. Det gick inte att komma till ro och slappna av riktigt. Nog om detta.

Igår var jag och mamma till Jureskogs i Birsta/Sundsvall, för att äta på restaurangen som öppnade i början av sommaren. Varken jag eller mamma har varit där innan, så det blev något nytt för oss båda.

Maten var fantastisk kan jag säga. Att snabbmat kan vara så gott. Helt klart hästlängder ifrån McDonald's och Burger King mm. Priset var ju därefter också, så klart dyrare. Någon gång kan man få lyxa till det med lite dyrare också tycker jag. Det händer ju inte varför dag för mig.

Det som både mamma och jag tog vad likadan burgare. CHICKEN & PARM. Klubbfilé av svensk Gårdskyckling, parmesanmayo, Buffalo sauce, friterad vitlök, parmesan, basilika, ruccola & tomat.

För mig som inte tycker om smaken av ruccola, så tycker jag inte att det smakade någonting om man tänker på alla andra smaker den var dränkt i. Gud så gott.

Har ni inte besökt Jureskogs och bor i närheten, så är det verkligen värt ett besök. Balansen av smakerna var en ren fröjd för munnen att smaka på och texturen på hemmagjort bröd och alla tillbehör mm. Har du bara vägarna förbi, sväng in och smaka den burgare jag åt eftersom den var himmelsk. Se till att ha mycket servetter till hands, eftersom det rann så mycket stekflott från burgaren jag åt.

Hoppas att du får en fin fredag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar

Kommentarer