Middag hos syster med familj

Hallå där ute. Igår blev det att äta middag med mamma och pappa, hos min syster med familj. Även min systers sambos föräldrar var där på middag de också.

Vi åt kyckling, västerbottenpaj med äkta löjrom, Cremè Fraiche och rödlök, tjälknöl, potatissallad, ostar med kex, baguette, majskolv och så vidare. Det var riktigt gott faktiskt och trevligt sällskap också.

Sedan efter maten, så fortsatte karlarna (pappa, syrrans sambo och hans pappa) med bygget av altanen de håller på med. Det var min systers sambos mamma som sa ordet karlarna om dessa personer och då sa min systerdotter det också. Min systerdotter är 1 år och 6 månader typ, så hon sa då ordet "kaja".

Jag och min älskade systerdotter lekte även i sanden på deras gård, men också inomhus i hennes rum. Det var trevligt faktiskt och en rolig stund tillsammans, även om jag hade besök av lilla fröken hemma hos mig igår morse. Hemma hos min syster hade min systerdotter fått en servis från loppis, som hon serverade oss kaffe med (på låtsas). Det tyckte hon var riktigt kul och spännande. Hon höll på bra länge med det och alla skulle få smaka, mormor, farmor, morfar och farfar bland annat.

Gillar

Kommentarer