Men fy vad obehagligt

Hallå där ute. Jag trodde att min förening var skonad från detta, men nu när snön kommit så kan man klart och tydligt se spår i snön. Jag tänker inte på spåren som är från skor när någon människa gått i snön, utan det här är spår efter råtta eller råttor.

Egentligen är jag inte särskilt rädd för dessa djur, men jag vill ju inte ha de inomhus i trapphuset och låta de springa omkring. Jag ska ta och snacka med min granne imorgon om saken, för att se vad hon säger och om det finns någon åtgärd styrelsen eller vicevärden kan ta till för att få väck på dessa. Inte så trevligt att ha de bland bostadshusen.

Min pappa som är så bra på djur och natur, kan ganska mycket om det mesta. Därför var det han som sade att det är råtta. Jag frågade: Hur vet du att det inte är mus? Han svarade: Råttan har större spår

Jag vill verkligen inte ha in en råtta på bottenplan och att den sedan tar sig vidare in i någons lägenhet eller in i hissen och åker med till något våningsplan.

Vi såg inte själva djuret, utan bara själva spåren som den hade gjort när den tog sig fram på snön. Jag har ingen fobi för dessa djur, men vill ändå inte ha de inomhus eftersom det verkar så otrevligt.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh, ja det blir lite väl nära när man ser dem där man bor! Vi hade problem med en råtta för några år sedan, så jobbigt eftersom att den tog sönder i stort sett allt vi hade på vinden ❤️

nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hur gjorde ni för att få bukt med dessa djur? 😊❤

nouw.com/mynameisjossan