Melodifestivalen 2021

Hallå där ute. Är du sugen på att veta vilka som ryktas vara klara för Melodifestivalen 2021? Du kan se mitt förra inlägg med fler som ryktas vara klara för tävlingen här.

Jag hoppas att någonting av det jag lagt upp stämmer. Min källa är Aftonbladet.

Det ryktas om att det svenska dansbandet Arvingarna är klara för att delta i festivalen nästa år.

Namnet på gruppen anspelar på att gruppmedlemmarna har föräldrar som också spelat i dansband, i Streaplers och Flamingokvintetten. Bandet spelar en mer pop- och rockinriktad musik, och har även beskrivits som pojkband.

De var med i festivalen 1993 med låten "Eloise" som kom på första plats. 1995 var det dags igen med låten "Bo Diddley" som kom på delad sjätte plats. 1999 tävlade gruppen med låten "Det svär jag på" som kom på en tredje plats. 2002 var det åter dags att tävla med låten "Ingenting är större än vi", men den gick inte vidare till final. I fjol tävlade de med låten "I Do" som slutade på en sjunde plats.

Paul Rey (Pauli Jokela) är en svensk sångare och låtskrivare med skivkontrakt hos Warner Music Sweden. Han ryktas vara klar för att tävla i festivalen nästa år.

Paul deltog i melodifestivalen i år med bidraget "Talking in my sleep"

Lova Sönnerbo (artistnamn Lovad) är en svensk artist. Vid 14 års ålder vann hon Lilla Melodifestivalen 2012 med bidraget "Mitt mod". Det ryktas nu att hon är klar för sin debut i melodifestivalen nästa år.

Det ryktas att Eric Saade åter igen är klar för Melodifestivalen nästa år. Han har varit programledare för tävlingen i fjol.

Han har också varit med några gånger tidigare som tävlande och 2011 vann han med låten Popular, som han också fick tävla med i ESC.

Vår svenska låtskrivare, popartist och sångare, Danny Saucedo ryktas nu vara klar för en av deltävlingarna nästa år. Han har både tävlat i idol 2006, tävlat flera gånger i festivalen och även varit programledare för tävlingen.

Även Anton Ewald ryktas vara klar för en plats i festivalen nästa år.

Han deltog i festivalen 2013 som soloartist med låten "Begging" och även som soloartist 2014 med låten "Natural".

Han har också deltagit i Melodifestivalen tidigare men då som dansare och koreograf. Han dansade och körade bland annat bakom Danny Saucedo i bidraget "Amazing" 2012 samt dansade och koreograferade Andreas Lundstedts nummer "Aldrig Aldrig" samma år.

Han dansade även bakom Velvet 2009 när hon tävlade med bidraget "The Queen".

Eva Therése Margareta "Tessan, Tess" Merkel Solomons är mest känd som en av sångarna i den tidigare popgruppen Alcazar. Hon ryktas nu vara klar för en plats i festivalen nästa år som soloartist.

Tess har tidigare tävlat med Alcazar i melodifestivalen, så det är inte hennes debut. Hon ryktas dock göra debut som soloartist.

Det ryktas även att Kadiatou Holm Keita gör sin debut i festivalen nästa år.

Kadiatou tävlade i idol 2018, där hon slutade på en andra plats i finalen.

Det ryktas även att den svenska artisten Efraim Leo är klar för debut i melodifestivalen nästa år.

Även vår Charlotte Perrelli (Före detta Nilsson) ryktas vara klar för en plats i tävlingen nästa år.

Charlotte har varit med i tävlingen 4 gånger och vunnit med låten "Tusen och en natt" eller som den hette i ESC "Take me to your heaven" där hon vann hela tävlingen i Jerusalem, år 1999.

Hon vann den svenska tävlingen 2008 med Hero, men vann inte i ESC. 2012 kom Charlotte på plats 5 i en deltävling med låten "The Girl".

Hon har varit programledare för festivalen 3 gånger, dels i en deltävling 2013, dels under hela festivalturnén 2004, sedan 2016.

Hon har också tävlat i melodifestivalen 2017 med låten "Mitt liv". Nu är det alltså dags igen, om man ska tro dessa rykten.

Det ryktas om att Eva Rydberg och Ewa Roos ska tävla tillsammans i nästa års festival.

Eva Gunilla Johansson Rydberg är en svensk sångerska, skådespelare, komiker och dansare. Hon är chef för Fredriksdalsteatern i Helsingborg. Eva har tävlat i festivalen 1977 med låten "Charlie Chaplin" som finns med på Tomas Ledins femte studioalbum Tomas Ledin. Låten skrevs för melodifestivalen 1977, där den slutade på sjunde plats och fick 57 poäng.

Ewa Maria Roos Sevenheim är en svensk sångerska och skådespelare. Ewa har även sjungit schlagerlåtar. Om hon tidigare tävlat i melodifestivalen låter jag vara osagt. Vet du?

Elisa Lindström Frykén ryktas vara klar för festivalen nästa år.

Hon är en svensk sångerska och trumpetare inom genrerna country, dansbandsmusik och pop.

Hon är även sångerska i det svenska dansbandet Elisa's.

Som medlem av gruppen Lali deltog hon i Lilla Melodifestivalen 2005, där deras låt slutade på en sjätte plats. Låten hette "Du får ta mitt hjärta", och skrevs av henne själv tillsammans med systern Alma Lindström.

Hon har tilldelats Guldklaven i kategorin Årets Sångerska 2011 och 2012.

Hon var körledare för kören från Töreboda i Körslaget 2013 och vann tävlingen.

2014 deltog hon som soloartist i festivalen med bidraget "Casanova", där hon slutade på en femte plats i den första deltävlingen, och gick därmed inte vidare i tävlingen.

Hon vann finalen i Let's Dance 2016 där hon dansade tillsammans med Yvo Eussen.

2017 ledde hon Bingolottos uppesittarkväll i TV4 tillsammans med Lotta Engberg.

Hon spelade också i uppsättningen av Sound of Music på Nöjesteatern i Malmö 2017–2018.

Hon åkte ut ur semifinalen av "Stjärnornas stjärna" i år och missade där med finalen.

Nu ryktas det alltså att hon är klar för en plats i melodifestivalen nästa år.

Jean Patrik Olsson mer känd under namnet Patrik Jean, är en svensk artist, låtskrivare och musikproducent.

Han har tillsammans med Melanie Wehbe och Herman Gardarfve skrivit och producerat två stycken Idol-vinnarlåtar ("Treading Water" och "Rain")

Han har också skrivit låten "Move" som framfördes av gruppen The Mamas i årets tävling av festivalen, där den också vann.

Det ryktas även att det är en ung kvinnlig Melodifestivaldebutant som kommer att framföra en låt av Bobby Ljunggren. Sedan är det en annan artist/grupp som i dagsläget inte är fastställd för allmänheten vem eller vilka det är.

Jag återkommer när jag vet mer om vem/vilka som verkligen kommer vara med och vilken låt den eller de kommer att framföra. Dessa jag skriver upp nu är bara rykten och ingenting som verkligen är bekräftat i nuläget.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligtblogg #personligtinlägg #personligt #personligt #personligblogger #personligbloggare #melodifestivalen #musik #musikk

Gillar

Kommentarer