Medelgympa

Hallå i holken. Ikväll har jag varit på träning med medelgympa igen. Det var lika kul som förra gången jag var där, men varmt och svettigt som bara den. Höll på att svettas ihjäl och fick torka mig i nacken flera gånger, samt i pannan. Det bara dröp ner svett kan man lugnt säga. Skönt att man är svettig, för då vet man att man gjort någonting bra.

Vi hoppade, studsade, sprang, gjorde armhävningar, plankan på sidan och gud vet allt vi gjorde. Det är så skönt efteråt, då man vet att man gjort någonting bra och att börja veckan med träning känns också toppen tycker jag.

Höll på att glömma bort min träningsmatta när jag skulle hem. Tur att min kompis Cattis sa till "Har du inte glömt någonting nu?" och då insåg jag att jag höll på att glömma min träningsmatta. Jag var så fokuserad på att inte glömma bort att byta från träningsskor till de jag skulle gå hem i så det var nog därför jag nästan glömde min träningsmatta kan man tro.

Som avslut på passet är det så skönt med 2 minuters avslappning. Det är nog det bästa på hela passet, när man är svettig, mör och behöver ta det lugnt någon minut för att hämta igen sig.

Idag var vi 19 stycken på passet och 2 ledare eller vad man säger, instruktörer kanske är ett bättre ord? Ja, vi var i alla fall 21 stycken allt som allt i hela gympasalen.

Vad är medelgympa?

Medelintensivt gympapass med extra knorr. Vi tränar kondition, styrka, rörlighet och enklare koordination innan vi varvar ner, stretchar och avslutar med en kort avslappning. Musiken lägger grunden och rörelseglädje är ledstjärnan.

Är du också sugen att träna i grupp?

För att minska smittspridningen, kommer det inte att vara något öppet hus, där man får prova på olika träningsformer, med olika gruppledare.

Terminen som vi kommer att ha börjar 31/8 och slutar 6/12, vecka 49.

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet. Ha gärna med en egen dyna.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Gillar

Kommentarer