Med min bästa vän

Hade precis börjat skriva ett inlägg till bloggen via appen för Android, tro inte på tusan att appen lägger ner när jag ska hämta en länk till en sida. Jag fick slå igång datorn, för att börja blogga via webben istället.


Jag ska väl inte hänga läpp för det, utan fokusera på det mitt inlägg ska handla om istället.

Jag har idag varit med min absolut bästa vän i världen. Det började med att hon hämtade mig och behövde uträtta några ärenden samtidigt. Första stället hon gick in på, ville jag inte följa med på. Jag satt då i bilen och väntade. Andra stället hon gick in på var Blomsterlandet och där följde jag med in.

Efteråt drog vi mot Norra Berget och café Gesällen, där vi båda åt en våffla med hallonsylt och grädde. Mums. Man blev ju bjuden och då tackar man inte nej.

Efter att vi fikat, så tittade vi på getterna som fanns där i en inhägnad. Ganska synd om de där getterna, att behöva vara i en inhägnad liksom. De var verkligen söta i alla fall.

Därefter tog vi en sväng in i butikerna, men hittade ingenting som vi ville köpa någon av oss.

Efter att vi varit klar på Norra Berget, så åkte vi hem till min bästa vän, där hon bor med sin man. Han var liksom också hemma och hade det bra. Jag blev bjuden på middag där också, vilken lyxig eftermiddag och kväll. För att inte tala om hela dagen, vilken var helt fantastisk på alla plan idag.

Att jag kunde glömma bort att hennes man fyllt år igår, det gör att jag får dåligt samvete. Inte för att jag brukar gratta honom, men jag brukar i vilket fall som helst skicka ett meddelande med grattis åt honom. När jag nu glömde bort det, så fick jag i alla fall födelsedagsfika, som blev kvar sedan gårdagen, då deras två barnbarn varit där.

Gillar

Kommentarer