Mardrömmar

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Trött är en sak, men utöver det är jag okej och mår bra.

På grund av min Aspergers syndrom, så drömmer jag konstigt och så vidare, när jag är trött eller hjärnan fått för mycket intryck. Som det är nu har jag varit i Stockholm någon dag, för att fira mammas födelsedag och kom hem igår kväll med tåg. 1 timma och 20 minuter försenad visserligen, men ändå.

Jag skulle inte kunna bo i en storstad på heltid, det blir för jobbigt för mig med alla intryck samtidigt. Sedan det här med att jag inte kan stänga av hörseln och bara använda synen eller tvärtom, det bidrar ju också till detta hemska. Det gör ju mig trött, slut och sliten. Det tar mer på mig än det gör på dig, som inte har en diagnos.

Även om jag gör saker som jag tycker är kul, så tar det väldigt mycket energi av mig. En person som inte har diagnos skulle hämta energi efter att ha gjort saker de tycker om, medan jag förlorar energi vad än jag gör. Jag menar även om jag gör saker jag tycker om. Det är allt runtomkring som tar energi ifrån mig, om du förstår. Jag tar in allt med alla sinnen samtidigt, hörsel, syn mm.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar