Mår inte så bra

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig.

Här hos mig är jag yr i skallen, har blivit lite för mycket mobil och skärmtid för mig nu ett tag. Jag är antingen av eller på och inget mellanting, vilket beror på min diagnos Aspergers syndrom.

Jag har försökt att spela Nintendo i handhållet liggandes i sängen idag, men jag mår bara piss av det med yrsel. Jag måste vara försiktig med hjärnan och vila. Jag går inte och lägger mig för sent på nätterna, vilket är skönt. Sover även extra på dagarna för att få i mig lite extra sömn.

Ikväll skippade jag även vattengympan eftersom jag känner att jag inte pallar med det på många plan. Inte så skönt att vara yr och träna, eftersom det inte ger någonting då.

Jag drömmer fortfarande annorlunda drömmar om nätterna, även om det inte är riktigt lika konstigt som för några dagar sedan.

Vi får hoppas att jag är tillbaka snart igen. Kommer jag inte in någonting på ett tag eller uppdaterar rättare sagt, då vet du varför. Ville mest bara skriva och tala om det.

Hoppas att du haft en fin dag och en fin eftermiddag. Hoppas också att du får en fin kväll. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar