Måndag förmiddag

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig. Här är det fortfarande tinnitus som tjuter, så med mig är det väl sådär.

Idag har jag inga planer, vilket är skönt på sitt vis. Behöver ta det lugnt med min tinnitus och inte utmana örat med för höga ljud.

Just nu är det förmiddag, vilket i sig är skönt tycker jag. Så skönt att bara ta det lugnt, när man har tinnitus från helvetet typ.

Jag minns när jag var yngre och var ett riktigt stort fan av Darin. Jag reste även tillsammans med en klasskompis i gymnaiset och hennes pappa med vän till Gävle konserthus, för att se honom live. Vi hade till och med gjort en egen skylt till honom, en sådan man håller upp på konserter utomhus. Vi fick inte hålla upp den, eftersom någon där bakom oss klagade på att de inte såg någonting. Efter konserten gav vi den till någon som jobbade med Darin som skulle ge den till honom.

Min klasskompis hade också en cd-skiva med sig där hon själv sjöng. Den gavs till någon som lovade att ge den vidare till Darin. Hur det gick sedan, det vet jag inte.

Själv hade jag affischer uppsatta i mitt tonårsrum med bilder av honom. Jag var förälskad och ville mer än gärna bara ha allt med honom, inte bara musiken.

Jag slutade gilla Darin för hur många år sedan som helst. Jag minns inte varför, men intresset svalnade. Det här var långt innan han kom ut som gay.

Nu är det dags för mig att kliva upp och fixa frukost.

Hoppas att du får en fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar