Månadslista - September

Hallå och tjena. Ännu en månad av detta år har gått i rasande fart. Man har knappt hunnit blinka känner jag och så är månaden slut. Eftersom det också är fredag idag, så bjuder jag på en månadslista till er. Vi får helt enkelt se hur det går med denna lista.

Månaden bästa!

Ja, det måste vara att jag lärt känna en ny person via mitt jobb eller vi håller i alla fall på att lära känna varandra. Hon är mycket trevlig och jag har jobbat med hennes sambo förut ett tag.

Jag har också fått reda på en hel del saker som gör mig väldigt glad i det långa loppet. Ännu tänker jag inte avslöja någonting för er. Ha tålamod och nöj mer med att veta just detta lilla.

Månadens sämsta!

Att det varit så mycket dimma mot slutet av månaden, så det är inte klokt. Jag som annars kan se ut över havet kan inte ens göra det, på grund av denna dimma.

Månadens behov!

Att sluta skicka meddelanden (SMS) och störa min mamma när hon jobbar. Jag skickar alltid och informerar båda mina föräldrar varje steg jag tar av dagen, om jag är hemma liksom. Jag tycker det inte är snällt att störa deras arbete, men jag gör det ändå. Höll upp i en dag, men inte mer än så.

Månadens roligaste!

Det kan nog vara att jag håller på med en julklapp som jag vet kommer att bli väldigt bra. Hoppas bara att mottagaren kommer att uppskatta det färdiga resultatet. Det vet man ju sällan eller aldrig, förrän efteråt.

Månadens äntligen!

Att jag har fått ännu större förtroende på jobbet och får gå själv till butiken där vi hämtar och lämnar tillbaka saker som vi använder i en monter vid café på kommunhuset i Timrå. Folk kan köpa saker där, som görs av folk som har olika funktionsvariationer kan man säga. Butiken heter Kreha. De säljer hantverk, nytillverkat och olika produkter tillverkade genom återbruk. Det finns även olika produkter av linne med textiltryck, kuddar, väskor, halsdukar, mössor, vantar, blästrade produkter med mera. Butiken finns på Köpmangatan 55 i Timrå, 5 minuters promenad från torget. De har stängt för allmänheten tills vidare nu, på grund av pandemin (Corona, Covid-19).

Månadens låt!

Jag vet inte om jag har lyssnat på någon låt mer än andra denna månaden, men det finns ju väldigt många bra i alla fall. Fingers Crossed med Agnes, det är i alla fall den jag kom att tänka på såhär spontant.

Månadens köp!

Jag har inte köpt någonting särskilt denna månaden. Ingenting som kostat många stora slantar i alla fall. Därför kan jag tyvärr inte delge någonting sådant. Jag har väl bara handlat lite smått såhär, kokosvatten, nötter, bröd osv. Inte alls jättekul att dra upp som månadens köp tycker jag.

Månadens lärdom!

Man ska faktiskt inte säga allt till alla, eftersom man själv inte får särskilt mycket tillbaka. Folk verkar inte vilja berätta någonting egentligen, även om man själv berättar hur mycket som helst om olika saker, både högt och lågt liksom. Du kan läsa mer om det här.

Månadens serie!

Jag har börjat följa två serier nu, som båda är inne på en andra säsong. Jag är fast i dessa serier och följer de slaviskt.

Bröllop, Begravning & Dop: Två ganska olika familjer flätas samman när Meja och Sunny väljer att gifta sig på den svenska landsbygden. Tio minuters ohämmad dårskap under deras bröllop leder till en årslång resa som vänder upp och ner på allas liv.

Älska mig: Detta är en dramakomedi om relationer och kärlek där vi får följa tre generationer genom vänskap, sorg, frigörelse och romantik. Den framgångsrika läkaren Clara, fotomodellen Peter. Claras lillebror Aron, Jenny och Elsa, samt Aron och Claras pappa Sten. Serien är skapad och regisserad av Josephine Bornebusch, som även skrivit manus.

Månadens bild!

Någon sådan tror jag inte att jag har denna månad. Det har inte varit något särskilt bra tillfälle att fota känner jag. En bild har jag väl, men den är inte särskilt seriös i vilket fall tycker jag. Den har jag lagt ut på instagram innan, så du får förlåta min extremt dåliga humor.

Denna bild fotade jag bara sådär, såg dessa tillsammans och fick direkt upp denna bildtext i mitt huvud. Är det såhär det går till när man övningskör? Jag menar lossnar en hjulsida då? I och för sig bättre än att hela växellådan eller hjulhuset går sönder 😂

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer