Månadslista - Juli

Hallå där ute. Nu har ännu en månad gått av denna sommar, vilket känns konstigt. Jag skulle vilja ha lite mer kvar av ljuset och värmen, så man slipper närma sig månaderna som innehåller mörker och kyla.

Nu har vi ju augusti kvar, men saknar sommaren redan. Hoppas denna månad bjuder på värme och fint väder.

Här kommer en summering av juli, hoppas att det gillas av dig.

Månadens bästa!

Att pappa har semester igen, så att vi kan göra saker tillsammans med mamma också. Det har vi ju gjort faktiskt. Att man hållit sig frisk och inte blivit smittad av Covid-19 (corona). Även att man kunnat fortsätta träffa nära och kära, för att umgås, kunnat gosa och krama systerdottern. Ja, min systerdotter betyder så mycket för mig.

Det finns också ett annat bästa och det är att en väninna till mina föräldrar köpte ett naturfoto med tranor av mig från min sida hos printler.com, där jag säljer naturfoton. Spana in mitt galleri här.

Månadens sämsta!

Det sämsta är att pandemin inte är över ännu. Det tär ju på vilken människa som helst på ett eller annat sätt. Jag vill att den ska vara över, så att det blir som vanligt eller i alla fall bättre, om det inte kan bli riktigt som förr igen.

Kanadagås (Branta canadensis) Fotad 27/7 - Sticksjön i Sundsvall.

Månadens behov!

Att bli av med min tinnitus, som kom som ett brev på posten. Det har varit bra så länge, men så kom den tillbaka och störde sömnen om natten. Svårt att sova och svårt att leva med det himla tjutet. Ni som inte har tinnitus, ni kan absolut inte föreställa er detta hemska.

Månadens roligaste!

Att mamma och jag gjorde en utflykt tillsammans bara vi två sådär till Norra Berget, för att kolla omkring, fika räkmacka och gå till Smakrummet mm. Vi har inte gjort någonting sådant på länge, även om vi ses varje dag nästan. Vi gör andra saker tillsammans, men inte så ofta vi åker iväg för att fika tillsammans sådär.

Månadens äntligen!

Det måste ju vara att man får veta en massa saker, som gör att man kan börja jobba igen denna månad. Även om jag inte längtar efter att komma tillbaka, så känns det skönt med någon slags vardag igen också.

Månadens låt!

Denna låt har jag lyssnat på väldigt mycket och tycker faktiskt om den, från filmen Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Där sjunger vår svenska artist Molly Sandén åt Rachel McAdams, men hon kallar sig My Marianne som är hennes mellannamn. Låten tycker jag väldigt mycket om och kan lyssna på den utan att den behöver vara i samma sammanhang som filmen. Alltså låten kan lyssnas på fristående och inte alls nödvändigtvis tillsammans med filmen tycker jag.

Månadens köp!

Jag vet inte om man får välja flera köp eller bara ett, men jag måste i alla fall säga min surfplatta. Jag var inte egentligen ute efter en ny surfplatta, men eftersom jag inte varit på någon lång semesterresa med mina föräldrar i år, så tyckte de att jag kan unna mig en ny platta.

Månadens lärdom!

Allt är inte så lätt som det verkar, även om man läser en bruksanvisning. Det fick jag och min pappa erfara när vi skulle koppla in en Chromecast hos mig. Vi höll säkert på en timma, då vi fixade med att bara koppla in denna Chromecast, som via bruksanvisning såg så himla enkelt ut. Sedan det där med att få igång den var heller inte så enkelt som det verkade i bruksanvisningen, vi fick då kolla via nätet. Efter mycket om och men, tankar på att ge upp mm, så fick vi det att fungera.

Månadens serie!

Jag är lika tråkig som förra månaden, men jag plöjer ju bara igenom serien Solsidan. Jag ser den om och om och om igen. Jag är liksom besatt eller så älskar jag den serien för mycket för att inte se på den. Vem vet?

Jag har även spanat in de två första säsongerna av Bäst i Test. Resterande säsonger har jag sett när de gick på TV och därför vill jag inte se de igen. Vill du också se serien, så gör du det här. Alla säsonger finns dock inte där just nu.

Månadens bild!

Att se vad som är månadens bästa bild, det har jag svårt för. Jag tycker nog att den här bilden är ganska snygg, men ingen favorit sådär.

Denna bild fotade jag, då jag var till Döda fallet med mina föräldrar 18/7.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,
Jag tycker den bilden var otroligt vacker.
nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,
Man tackar så otroligt mycket 🥰
nouw.com/mynameisjossan