Månadslista - Januari

Hallå där ute i den berömda holken. Nu blir jag trött på mig själv, eftersom jag inte gjort en månadens lista sedan i oktober och det känns ju som en evighet sedan nu. Jag kommer dock att försöka göra en så bra lista som möjligt denna månad, eftersom det varit nytt år och allt det där.

Månadens bästa!

Inte för att jag vet om jag har någonting som är månadens bästa, men man uppskattar ju livet mer nu med tanke på att man inte kan göra en del saker på grund av pandemin. Därför är det ju de små sakerna som gör livet värt eller vad man säger.

Jag får säga det där tillfället då pappa och jag var till Ålhusdammen och nere vid havet vid Galtsröms bruk i Sundsvall, 17/1.

Del av Ålhusdammen

Del av utsikt från hamnen nedanför Galtströms bruk

Månadens sämsta!

Det är väl fortfarande det där med pandemin som står på tapeten, såhär 1 år senare liksom. Jag är så less på pandemin, att det står mig upp i halsen eller liknande. Du förstår hur jag menar hoppas jag.

Månadens behov!

Den var lika svår som förra gången att skriva om. Jag minns inte om jag haft något annat behov denna månaden, jämfört med förra månaden.

Månadens roligaste!

Vad kan det ha varit? Nä, men helt ärligt så måste det vara den gången jag inte nu heller reste utanför Sverige på grund av pandemin *ironisk* På grund av pandemin, så kan man faktiskt inte göra så mycket roligt och heller inte jobba.

Att få umgås med min systerdotter ger ju faktiskt ljusglimtar i allt, vilket kan ses som någonting roligt faktiskt. Det får blir denna månads roligaste.

Månadens äntligen!

Det måste vara att jag tagit tag i att umgåtts med min fina kompis Cattis en kväll för middag och film.

Vi åt båda två Kebabskrov på Kebab House i Vivsta/Timrå.

Månadens låt!

Inte så att jag tänkt på det sådär, men det finns några stycken som kom ut denna månad faktiskt av artister och grupper jag brukar lyssna på. Den jag vet med mig att jag lyssnat på mest är nog ändå Martinez låt - Kärleksbonanza. Lyssnade i alla fall på den väldigt mycket, då den precis hade kommit ut.

Månadens köp!

Det måste varit de 2 oversized t-shirts med tryck jag beställde online hos H&M.

Du hittar med Kajsa här och med Mimmi här.

Månadens lärdom!

Har jag någon sådan? Jag tror nog inte att jag har det den här månaden, om jag ska vara ärlig.

Månadens serie!

Det måste vara Bø som jag sett hela första säsongen på nu. Det är en norsk dramaserie. Även om serien kom till Sverige i december förra året, så har jag inte sett den förrän rätt nyligen.

Handling: Bilmekanikern, 18-årige raggaren Glenn-Tore, bättre känd som GT, är byns hunk och full av självförtroende och karisma. Hans liv är bekymmersfritt och friktionsfritt, tills han blir dumpad av sin flickvän.

På norska heter serien Rådebank.

Finns att streama på appen Cmore och TV4 play.

Här kan du läsa min recension om serien.

Månades bild!

Jag kollade igenom bilderna på instagram och fick fram att månadens bild ändå måste vara den här. Den har i alla fall fått flest likes. Inte för att jag vet om det är så det går till att välja månadens bild till detta.

Har du tränat denna månad!

Nej, det har jag inte gjort. Eftersom gruppträningen med Korpen Timrå stängt ner på grund av pandemin, så har jag vissa dagar då pappa jobbar hemifrån (varannan vecka) tagit en promenad med honom varje dag på ca 1h.

Hur har din januari månad varit?

Över lag har månaden faktiskt varit bra och rätt så lugn, om man ser till det stora hela. Jag har inte blivit sjuk eller smittad av Corona (Covid-19), vilket är skönt att ha sluppit hittills i alla fall.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Alltid roligt att läsa när du listar sånt här. Tshirtarna gillade jag verkligen. Vackra vinterbilder från utflykt. Dagen/kvällen med din vän var härligt att läsa om tycker jag med.

Så rätt du har. Man får ta vara på de små sakerna när livet tar vändningar man inte kunde tänka sig.

Kramar samt tack för din tid du lägger på att hjälpa alla. Nu för min månfoto_hjälp. ❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hejsan. Det är bara kul att kunna hjälpa om jag kan alltså. Hoppas att du får en fin kväll. Jag tycker mycket om Disneys motiv faktiskt. Kram

nouw.com/mynameisjossan