Månadslista - Augusti

Hallå där ute. Nu har månaden i princip gått och det är bara den här dagen kvar, innan det blir september igen. Jag tycker att sommaren gått för fort på alla plan. Här sitter jag nu vid min dator och är tröttare än jag kan beskriva i ord eller nej, det är jag inte. Jag är trött i alla fall, men det är en annan sak.

Jag tänkte passa på att svara på frågor om månaden som gått, eftersom det är trist utomhus. Nu kör vi.

Månadens bästa!

Det bästa är att den som vill får börja jobba igen, vilket jag tycker är skönt. Att komma tillbaka trodde jag var jobbigare än det faktiskt var, men jag är glad över att jag kommit åter igen. Det är förresten inte många som väljer att jobba under pågående pandemi, men vi är några stycken i alla fall.

Inte för att jag längtar, men det kommer bli bra att höstterminen med träning kör igång nu igen. Jag tycker det ska bli kul med en ny termin igen att sätta tänderna i. Jag ska för det första gå på medelgympa ikväll på Böle skola och imorgon vattenträning på simhallen. Två av de pass jag verkligen gillar och dessutom med ledare jag känner att det funkar bra med för min del.

Månadens sämsta!

Att jag tog ut mig så otroligt mycket. Ja, inte på något allvarligt plan, men jag blev trött och slut efter att först jobba (onsdag och torsdag) och sedan ut i naturen med pappa efter jobbet. Det gjorde att jag till slut gick in lite i väggen, men efter att ha vilat hjärnan och återhämtat mig, utan sociala medier mm så kom jag tillbaka sakta men säkert.

Även något mer som jag inte gillar, det är att pandemin fortsätter. Den kommer säkerligen att hålla på i två år till, om det är riktigt illa.

Månadens behov!

Vila och återhämtning, så att jag kommer åter tillbaka till mitt liv igen. Har bara gjort saker jag känner att jag orkat, klarat av och velat göra så att jag ska komma åter tillbaka till livet igen.

Månadens roligaste!

Det är att jag och min bästa vän kan gå på konsert den 16/9, för att se Jessica Falk i Matfors - Sundsvall. Vi har haft biljetter sedan april, men inte kunnat gå på grund av pandemin och att allt ställdes in. Nu har Jessica ett nytt kontrakt som tillåter henne att ha framträdanden för 50 personer åt gången, om man sprider ut sig. Det är jag väldigt glad för. Jessica är en av mina stora idoler.

Jag och Jessica Falk 13/11-19

Månadens äntligen!

Att saker och ting går åt rätt håll, vad gäller mycket här i världen. Att det visat sig att vi i Sverige gjort rätt, vad gäller strategin med Covid-19 och inte stängt gränserna. Det har andra länder gjort och de har fått en andra våg, medan Sverige klarat sig väldigt bra, om man jämför.

Månadens låt!

Jag brukar lyssna på många olika låtar hit och dit, men det finns nog en låt jag lyssnar lite extra på just nu.

Månadens köp!

Mina nya träningsbyxor, som jag provat någon gång. De sitter verkligen som gjutet på mig, kasar inte ner för magen eller korvar sig vid linningen. Det känns precis som om jag inte skulle ha några byxor på mig. Så har jag verkligen inte känt med andra träningsbyxor som bara korvar sig, åker ner och så vidare när man är mullig som jag. Därför är jag glad över att dessa byxor sitter finemang. Kan glatt rekommendera dessa träningstights. Du hittar de här. Märket är Icon Clash Women`s 7/8 Tr träningstights. De finns i storlekarna S, M, L, XL, XS. I skrivande stund har de 20% rabatt på tränings- och löparkläder hos Intersport.

Månadens lärdom!

Lyssna på kroppen, skriker den efter vila så är det bara att lyssna och göra som den vill. Allt blir bara värre om man kör på som förut, utan att lyssna och ta igen sig. Känner du att du behöver vila, så gör det. Ingen kommer att döma dig för det. Man kan inte vara med på allt man vill, även om man verkligen vill. Du kan heller inte dela på dig, så att en del av dig vilar och tar det lugnt. Hela du behöver vila, för att återhämta dig. Ingen blir förbannad eller ledsen om du säger som det är, att du behöver vila och ta igen dig. Du kan göra det där med din vän en annan gång.

Månadens serie!

"Golvet är lava" och "Inifrån världens värsta fängelser" Jag kan rekommendera båda, eftersom jag tycker att båda två är riktigt intressanta.

Jag gillar program där folk får leka och visa upp sina kunskaper i någonting som egentligen är rätt onödigt, samtidigt som jag gillar dokumentärer och så vidare.

Golvet är lava: Olika lag försöker ta sig igenom rum som är översvämmade av lava genom att hoppa mellan stolar, hänga i gardiner och svinga sig från takkronor. Nej, vi skojar inte.

Inifrån världens värsta fängelser: Kriminaljournalisten Paul Connolly besöker världens tuffaste fängelser för att uppleva ett liv präglat av trångboddhet och disciplin bakom galler.

Månadens bild!

Jag tycker det är lika svårt varje gång att välja en bild som är månadens bild. Jag vet liksom inte vad jag ska tycka eller inte. Det finns heller ingen som har gillat en bild som kan bli månadens. Jag tror inte det. Jag får nog välja denna bild *blinkar*

Fotad: 2/8 - Gubbrå i närheten av Galtströms bruk - Njurunda i Sundsvall

Gillar

Kommentarer