Månaden som gått

Hallå därute i den berömda holken. Jag har inte givit er en månaden som gått ännu, men det kommer jag ta mig tusan att göra nu. Det är ju nämligen ny månad och vi har lämnat februari bakom oss.

Månadens bästa!

Det måste vara att jag kunnat träffa min bästa vän och vara med henne ute i solen 25/2. Vi fick en jättefin dag, även om vi båda vara trötta dagen efter. Hon har bil och körkort, så hon tog sig till mig i Timrå. Vi var till Fagerstranden i kommunen, där vi åt lunch. Hon hade tagit med sig smörgåsar hon valt pålägg på själv och te, vilket vi satt i solen och mumsade på tillsammans. En mysig dag, med sol, promenad och fint väder helt enkelt.

Månadens sämsta!

Det måste vara att vi fått reda på att vi inte får återkomma till jobbet, innan vi är vaccinerade. Vi skulle varit på tur i februari, men det hände inte på grund av för få doser av vaccin till Sverige. Som det ser ut nu, så får vi inte börja jobba igen innan sista april. Det är många som tröttnat på att vara hemma, inte bara jag

Månadens behov!

Den där var klurig, liksom förra gången jag skrev om det. Det har ju känts ett tag som ett behov av att komma åter till arbetsplatsen och träffa lite vänner för social samvaro, om inte annat. Längtar verkligen tillbaka, eftersom det är ett behov som människan har i sig att vara social med andra människor och inte alltid bara vara ensam eller med sig själv

Månadens roligaste!

Det måste vara att melodifestivalen kört igång igen med allt vad det innebär. Det kollar jag på varje år, även om det är så att jag inte tycker att bidragen är särskilt bra faktiskt alla gånger

Månadens äntligen!

Att mamma, pappa och jag åkte iväg på utflykt till Gammahöjden vid Skeppshamn i Timrå. Det var riktigt mysigt och vi hade med oss smörgåsar med stekt ägg, te till mig och kaffe.

Månadens låt!

Den var knivig att komma på, eftersom det finns så många bra låtar att lyssna på och som jag gillar. Den där kan jag inte direkt komma på, eftersom det är så svårt att veta. Lyssnar mest på Spotify och jag vet inte hur man ser sina mest spelade låtar under månaden i appen för Android.

Månadens köp!

Har inte köpt något sådant stort eller dyrt, förutom mat då. Det räknas inte direkt, eftersom man som människa köper det varje dag liksom. Utöver det har jag faktiskt inte köpt någonting som är värt att berätta, eftersom jag inte köpt något liksom.

Månadens lärdom!

Någon sådan har jag nog inte, i alla fall inte vad jag kan komma på. Jo, men kanske ändå. Det är väl så att om man inte hållit på med systemkameran och nästan inte fotat på hela vintern med den, så får man en känsla av att man glömt bort hur man gör. Jag känner så i alla fall, det känns som om jag i söndags var väldigt osäker på om jag skulle få några fina bilder eller om alla skulle bli suddiga och dålig. De blev inte alls särskilt suddiga eller dåliga. Jag hade bara en känsla av ovana vad gäller att använda kameran.

Månadens serie!

Säsong 2 av serien "Lyckoviken" som finns att se hos Viaplay, tillsammans med den första säsongen.

Här kan du läsa om serien, ifall du är intresserad

Månadens bild!

Den bilden som fått flest likes på Instagram är en bild då jag var till Fagerstranden med min bästa vän 25/2

Har du tränat denna månad?

Hade hoppats att jag skulle ha gjort det, men eftersom det fortfarande är pandemi världen över, så blir det ingenting med det i grupp med Korpen Timrå. Vet dock inte när det blir någonting, tyvärr. Promenader har jag dock tagit då och då, vilket är härligt i sig. Även om det inte är samma sak som gruppträningen jag brukar gå på. Måndagar medelgympa och tisdagar vattenträning (vattengympa)

Hur har din februari månad varit?

Den har väl inte varit annorlunda mot andra månader i och med pandemin. Jag och de som jobbar i Kommunhuset i min grupp får ju inte jobba nu, i och med pandemin, så då är man bara bara hemma för att man inte får jobba. Inte gjort så mycket alls, förutom att träffa min bästa vän en dag och även promenader med pappa varje dag var annan vecka, då han jobbar hemifrån.

Annars har väl månaden rullat på ändå och det har gått fortare än jag kunnat föreställa mig, även om jag inte haft så mycket att göra egentligen.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #listor #lista #blogglistor #blogglista #februari #february #vinter2021 #naturfotograf #natur #naturfotografi #naturephotografy

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Låter ändå som en okej månad <3 hoppas att mars blir bra!

nouw.com/hilma
mynameisjossan
mynameisjossan,

Ja, men självklart har månaden varit mer än okej även om det inte så kanske ser ut så i det jag skrivit

nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,

Ja, självklart har månaden varit mer än okej även om det inte kanske ser ut så i det jag skrivit

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Roligt läsa dina reflektioner. Du har så mkt bra funderingar. Som man längtar härifrån nu.

Jättefina foton. Domherren är så vacker med sina starka färger.

Kan inte göra annat än hoppas att du så snart som möjligt får komma tillbaka till jobbet. Kramar🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag hoppas också snart, men jag måste nog bli vaccinerad först. Det kan ju ta sin lilla tid

nouw.com/mynameisjossan
artibus
artibus,

Vilken bra lista! Spännande att få läsa igenom en hel månad ✨

nouw.com/artibus
mynameisjossan
mynameisjossan,

Du borde göra en egen sådan lista över din månad ❤

nouw.com/mynameisjossan
tigerslife98
tigerslife98,

Får jag låna bilder om jag taggar dig?

nouw.com/tigerslife98
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det går absolut bra 😊 Vad glad jag blir att mina bilder sprids vidare till fler

nouw.com/mynameisjossan
tigerslife98
tigerslife98,

Okej tack 🙏

nouw.com/tigerslife98