Månaden som gått

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag kom jag plötsligt på idén att göra en ny "månaden som gått". Utan att riktigt tänka på det, så gjorde jag en sådan för precis ett år sedan idag. Du kan läsa den här och själv se datumet, om du inte tror mig. Lite komiskt att det ju var ett år sedan förr gången och just på dagen också.

När jag skriver detta, så känner jag mig väldigt trött och då menar jag särskilt i ögonen. Blir det lite stavfel, så får du ha överseende.

Nåja, nu kör vi igång med "månaden som gått".

Månadens bästa!

Att det börjar lida mot sommar igen, i alla fall i slutet av månaden. Det känns som om vintern övergår i vår mer och mer på hemmaplan för mig. Även att gatorna blivit sopade från grus, så att man kan gå normalt med promenadskor mm och slippa vara rädd för att halka på is.

Månadens sämsta!

Mitt mående som gör på våren när ljuset kommer tillbaka att jag blir tröttare än vanligt. Det är värre för oss som har Aspergers Syndrom. Även om man redan är trött på grund av alla intryck man tar in med både syn och hörsel samtidigt, så blir man även trött av våren. Allt på en gång, vilket gör att man blir extra trött.

Månadens behov!

Att vilja ha saker som jag vet att jag inte kommer att köpa, inte ens om jag skulle vilja mer än något annat i hela världen.

Hade ett riktigt stort behov att vara inne på min gaming instagram eftersom jag så gärna ville lägga in bilder där och få många följare, samt folk som gillade det jag laddade upp. Mest laddade jag upp skärmdumpar från spel till mitt Nintendo Switch, men det slutade i att jag fick logga ut från kontot. Jag vet inte om jag kommer tillbaka dit eller inte, eftersom jag aldrig kunde släppa kontot. Jag skulle ju naturligtvis fixa så att jag även hade 4 eller 5 personer som lade ut bilder och videos på sina konton, som jag skulle lägga ut i min händelse och skriva Partner Post och tagga personen eller skriva Partner Reel och tagga personen. Det blev för jobbigt, eftersom jag inte fick vara ifred och ständigt tänkte på det där kontot.

Månadens roligaste!

Det måste ha varit då jag var med mina föräldrar till den kungliga huvudstaden Stockholm, eftersom vi både fick se de japanska körsbärsblommorna i Kungsträdgården, livrustkammaren och gamla stan. Vi firade även mammas födelsedag med att äta gott och så vidare.

Månadens äntligen!

Att det blir ljusare utomhus längre tid på dygnet, det är någonting att se fram emot. Istället för det ständiga mörker som omger oss större delar av året.

Även att vårblommorna börjar titta fram här och var.

Månadens låt!

Någon sådan vet jag väl inte om jag har haft den senaste månaden. Jag har lyssnat på så många olika låtar, att jag inte vet vilken jag lyssnat mest på den föregående månaden. Kan tyvärr inte dela med mig av det till dig, eftersom jag inte vet hur jag hittar vilken låt jag lyssnat mest på.

Månadens köp!

Jag minns faktiskt inte när jag beställde detta, men det kom hem till mig i april i alla fall. Jag köpte ett fodral till mitt Nintendo Switch och även en ask att ha både SD-kort och fysiska spel till min Nintendo Switch i samtidigt. Köpte allt här.

Om du undrar varför det står magicgamegirl på bilderna här under, så är det för att jag heter det på min gaming instagram.

Månadens lärdom!

Man ska lyssna på kroppen och göra som den vill. Skriker kroppen efter vila och återhämtning, så är det inte bara att köra på i 180 och inte lyssna. Det bästa är att ta det lugnt, vila och återhämta sig, om man känner att man behöver. Det är ingen idé att slita ut sig på något vis, vem tackar dig när du blivit utbränd för att du inte lyssnat på din kropp? Jo, ingen. Du lär må bättre fortare, om du lyssnar på vad din kropp behöver. Vila, sömn, mat (energi) och återhämtning är A och O för ditt välmående.

Månadens bild!

Det vet jag faktiskt inte, det finns inte många bilder där på Instagram som är från månaden som gått. Jag hittade ett inlägg med 2 bilder från månaden som gått. Här är de bilder som fått flest gillningar på Instagram.

Har du tränat denna månad?

Jag har väl tränat 3 gånger om jag räknat rätt. 2 gånger med Ring Fit Adventure till mitt Nintendo och en gång vattengympa med Korpen i Timrå.

Här kan du se en video på vad Ring Fit Adventure är för något.

Hur har din april månad varit?

Den har varit rätt lugn, chill och även tröttsam på grund av all trötthet jag känt under månaden. Även rolig på grund av den resan jag gjorde med mina föräldrar till Stockholm för att fira mammas födelsedag.

Månaden har väl på det stora hela varit som alla andra månader, varken mer eller mindre. Att resa gör jag ju inte varje månad, det är ju ett nytt tillskott i månaden som varit.

P.S Bilderna är arkivbilder

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #listor #lista #blogglistor #blogglista #april #månad #bestofnouw2022

Gillar