Månaden som gått

Hallå där ute i den berömda holken. Senast jag gjorde en "månaden som gått" var i februari, men det känns rätt så länge sedan. Tänkte att jag kör en sådan nu igen, om månaden april som vi nästan precis har lämnat bakom oss.

Månadens bästa!

Det måste vara att jag blev moster igen den 27/4 till en liten pojke. Har inte träffat honom ännu, men det har ju att göra med pandemin tyvärr. Får träffas så småningom.

Det som också är något av det bästa är att jag har fått min första dos vaccin mot pandemin 29/4 (Corona, Covid-19). Jag är så glad över att jag börjar komma tillbaka till ett vanligt liv igen. Förhoppningsvis alltså. Nästa dos blir att ta den 10/6, vilket jag också längtar efter. Längtar väl inte efter själva sprutan, men att vara färdigvaccinerad är någonting att verkligen se fram emot.

Månadens sämsta!

Att man fortfarande inte kan leva ett normalt och vanligt liv som förut, inte ännu i alla fall. Allt det här har med den här himla pandemin att göra. Jag är så trött på detta, så du anar inte. Förstår att jag inte är ensam om den här himla pandemin,

Jag är också ledsen över en jobbarkompis som förlorade sitt liv förtidigt. Personen är saknad, men aldrig glömd. Det kommer att vara tomt utan personen på jobbet och tankarna finns där ibland.

Månadens behov!

Att kunna komma tillbaka till ett normalt liv med jobb, träning och kunna träffa folk hur man vill. Det känns som att jag varit borta för länge från allt, men det är ju så det är när pandemin härjar. Allt sätts på paus hela tiden och återkommer senare, man vet bara inte när. Lika för alla och inte bara något som gäller mig, vilket är tur.

Månadens roligaste!

Det är att jag har blivit moster igen, Det har jag skrivit om här uppe också, men tål att upprepas igen. Det är en sådan stor händelse för mig, som varken vill ha egna barn eller ens klarar av egna barn.

Månadens äntligen!

Att jag fick ta första dosen med vaccin. Det är något jag velat göra hur länge som helst, men fått vänta tills vi inom LSS hade tid för det.

Du kan läsa mer om LSS här, för att få veta vad det är. Jag har Daglig verksamhet och även Ledsagarservice.

Månadens låt!

Jag har ingen aning vilken som är månadens låt för mig, men jag tror nog att det är Smith & Thell - Nangilima.

Jag vet att jag lyssnat på den massor av gånger, eftersom jag tycker så mycket om den på något vis.

Månadens köp!

Har väl inte köpt någonting särskilt, om jag ska vara ärlig. Det har jag ju inte heller gjort, om man tänker på så vis som en ny mobiltelefon, dator eller något som kostar en massa pengar sådär. Mest bara handlat i matvaruaffären, men det tycker jag inte räknas som någonting jag köpt sådär. Alla behöver vi ju köpa mat och äta.

Månadens lärdom!

Man ska inte tro på allt vad folk säger, utan bilda sig en egen uppfattning när det väl gäller en själv. Bara för att en person säger att det inte gör ont, så kan jag själv tycka att det gör väldigt ont. Allt beror på hur smärtkänslig man är och ingen annan kan säga vad som är rätt eller fel. Ingen annan kan heller veta vad du själv känner, det kan bara du göra.

Det är en person som sagt åt mig att det inte gör ont att ta sprutor (vaccin mot Corona) och tycker inte att jag skulle ha bedövningsplåster, att jag köpt de i onödan. Nu är det så att jag får köpa vad jag vill och ha på dessa plåster om jag känner mig lugnare med det. Det är ingenting som någon annan har någon åsikt om. Man får tycka och tänka vad man vill, så länge man inte kritiserar den som väljer att ha bedövningsplåster.

Månadens bild!

Undrar vad det kan vara för någon bild? Jag tittar in på min instagram och inser att det är bilderna på mig sedan jag klippte mig senast, 26/4.

Har du tränat denna månad?

Nej, det har jag inte fått göra. På grund av pandemin hyr inte kommunen ut några lokaler där Korpen Timrå kan hålla sina träningspass.

Hur har din april månad varit?

Över lag har den varit bra kan man säga. Jag är så otroligt tacksam att jag inte blivit smittad av Corona något jag märkt av, så att jag inte kunnat ta mitt vaccin på utsatt tid. Jag är också glad över att min familj inte heller blivit smittade av pandemin, någonting som man märkt av i alla fall.

Om jag inte märkt av att jag haft Corona, så har jag troligen inte haft det heller. Det är så jag resonerar, även om det är klurigt att veta. Man kan ha blivit smittad av Corona, utan att ha några märkbara symptom också.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #listor #lista #blogglistor #blogglista #april #månad

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Det har hänt mkt för dig på sistone. Både sorgligt och roligt.

Din månadens lärdom var klockren. Dina känslor är viktiga och det du känner ska ingen förminska. Kram❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tack för att du förstår. Nej, känslor ska man ta på allvar tycker jag också. Det händer ganska mycket på en månad ändå, även om man inte verkar tro det egentligen eftersom att månaden går så himla fort 🥰

nouw.com/mynameisjossan