Månaden som gått - April 2020

Hallå i den berömda holken!

Nu var det ett tag sedan jag kom med en "månaden som gått". Jag tycker att ni förtjänar en ny sådan. Jag vet inte om ni tycker det är tråkigt att läsa en sådan eller inte, men nu kör vi i alla fall igång med en sådan.

Vad var extra bra denna månad?

Det som var bra är att jag börjat träna igen, efter att inte ha gjort det på grund av Corona och då vill jag inte vara inomhus i en gympasal.

Hände något tråkigt?

Det tråkiga var att jag inte längre fick lov att jobba (ingen under daglig verksamhet i kommunen fick jobba), eftersom viruset Covid-19 (Corona) satte stopp för det. Chefen informerade om att vi fick sluta jobba på obestämd tid. Fick även reda på att viruset kommit in på ett äldreboende i kommunen och sedan spridit sig till fler äldreboenden.

Har du tränat denna månad?

Ja, det har jag. Det blev inte mycket, men ack så blev det i alla fall någon gång. Hi Intervall på skolgården, utomhus.

Jag ville inte fortsätta med vattengympan och medelgympan, på grund av denna pandemi som råder. Utomhus gick dock bra för mig, eftersom vi inte är så nära varandra då och också utomhus.

Något klädesplagg du använt extra mycket?

Det tycker jag inte att jag har. Denna fråga är fortsatt väldigt onödig.

Hur har din april månad varit?

Ganska bra faktiskt, över lag i alla fall. Min mamma har fyllt år och då bjöd hon på räkmackor. Jag och min ledsagare skulle till Snägden-Stugan, men gick fel. Hon hittade inte och inte jag heller, mm.

Mycket har hänt och det har ni kunnat läsa om här i bloggen redan. Behöver inte g�� in på det igen. Bara att bläddra tillbaka och läsa om månaden, så får du som inte läst veta om mer vad jag gjort.

Jag tycker nog att månaden har varit bra, men tråkig stundtals. Tråkig på så vis, att man inte fått jobba och då inte haft så mycket att hitta på under dagarna.

P.S Bilderna i inlägget är arkivbilder. Den på mig är från i mars på min nya arbetsplats och den andra är från utegympan på skolgården i onsdags.

Gillar

Kommentarer