Man orkar egentligen inte

Hallå där i natten. Här är man för arg för att kunna tänka klart. Det var inte jag som började. Man får egentligen gå vidare och sluta tänka på ett tjafs som hänt. Även fast det inte är så himla märkvärdigt det som hänt, så tar i alla fall jag åt mig som fan. Jag känner någonstans att det är mitt fel alltihop, men det behöver inte alltid vara mitt fel. Det känns som det i alla fall.

Några ord via Whatsapp som gör att det egentligen blir en höna av en fjäder, om man säger så.

Jag blir så ledsen av bara några ord från en familjemedlem. Det kan inte vara menat att såra, men jag drog på stora trumman och riktade taggarna utåt som alltid i dessa lägen.

Jag vet att det inte är bra att skriva ut detta till miljoner andra, så att du också kan se, men det är mest jag som visar det jag skrivit och ingenting annat. Jag vill visa att när jag känner mig sårad eller besviken på en familjemedlem, då räds jag inte för att ta till orden.

Jag vet ju egentligen att personen inte skäms för mig, men det känns som så i vissa lägen som just nu i det tjafs vi skrev mellan oss.

Jag gör kanske en höna av en fjäder och slår på stora djungeltrumman, men just nu får det vara så. Vill inte ha ditt medlidande eller så, vill mest bara visa att jag inte alltid är den där trevliga, snälla och förstående personen du kanske tror att jag är. Även bakom denna blogg finns det andra sidor av mig, om man så säger "bakom kulisserna". Det jag menar med det är att jag också kan skriva och riva i till min familj om vad jag känner mm.

Det är lättare för mig att uttrycka vad jag känner i skrift, hellre än tal om det är jobbiga saker och så har det alltid varit.

Nu ska jag borsta tänderna, god natt ❤ Jag tror nog att ilskan har gått över när jag skrivit av mig

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Jag tycker du är modig som vågar visa andra sidor av dig som alla människor har. Alla har dem men få visar dem på bloggar. Du har rätt till dina känslor. Skönt att ni löst situationen.

Men modig är du och växte i mina ögon ännu mer. Hoppas att du får en fin dag. Kramar❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Man kan ju visa sig sårbar också, det är som du säger en del av livet. Ja, det är skönt att vi löst allt. Stor kram till dig och hoppas du också får en fin dag ❤🙂

nouw.com/mynameisjossan