Man kallar ingen det där ordet, kändis eller icke kändis

Skärpning, år 2019 är här nu

Jag läste på nätet att Anna Book blir kallad fet, patetisk och h*ra. Varför?

Varför ska man ge sig på folk och vara elaka? Vad finns det för argument för det? Varför kalla någon "din patetiska, feta h*ra?

Bara för att det är Anna Book, så ska hon inte behöva få ta skit om och om igen. Det gäller alla kvinnor av idag. Man ska inte behöva bli kallad för vidrigheter, bara för att man är en människa i dagens samhälle. Man kanske inte beter sig som personen som skrev kommentaren vill, man kanske inte ser ut som personen som skrev kommentaren vill eller gör något annat som personen som skrev kommentaren inte gillar.

Det får vara slut på att kalla varandra vidrigheter, det är för fasen 2019 och vi människor borde veta bättre än så. Kom igen, täpp igen din trut eller låt dina fingrar vila. Skriv ingenting du inte kan stå för öga mot öga. Man är aldrig anonym online och det borde till och med den som skrev den vidriga kommentaren veta.

Jag förstår inte varför folk ger sig på varandra online, med vidriga kommentarer och hat. Vad är det som ger rätten att göra det? Jag tycker ingenting ger mig rätten att kränka ner på någon, även om jag inte skulle gilla personen. Det är då bara för mig att lämna personen och gå vidare i livet. Jag skulle inte bry mig eller ens lägga min energi på att kommentera. Vi måste få ett slut på dessa vidrigheter en gång för alla.

Skulle du som person själv bli glad av att få kränkande kommentarer eller hat riktat mot dig? Jag skulle inte tro att du blir så glad då. Sluta upp med att skriva hat och kränkningar till folk, kändisar eller ej.

Jag själv skulle inte kunna sova gott om natten eller ens stå ut med mig själv som person, om jag skrivit något elakt eller sagt något elakt till någon person.

Att hoppa på varandra och skriva skit är så 2018 och det trodde jag vi för längesedan slutat upp med, men tydligen inte.

Här kan du läsa vad bloggbevakning skrivit om saken.

P.S Bilden på Anna är lånad från nätet och det är inte min

  • Annat
  • 97 visningar

Gillar

Kommentarer