Man hjälper ju till

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är på topp med dig som nu läser detta. Med mig är det bara fint.

Idag har jag snackat med min morfar och frågat om han behöver en tidning idag. Han brukar vilja läsa Aftonbladet och jag tänkte vara den som hjälper honom att köpa en sådan, nu när han har svårt att gå själv sådär långt i både upp och nedförsbackar. Därför vill jag vara snäll att dels få en promenad och dels vara behjälplig att köpa en tidning åt honom, nu när han ju inte själv kan göra det. Min morfar lever i den världen, att han inte har varken dator eller internet. Han tycker det är ett jävla knapptryckarsamhälle och därför inte läser nyheter på så vis. Det är därför jag ställer upp och fixar åt honom, så att det blir någon ordning när inte hans sambo fixar det åt honom, på grund av andra orsaker.

Idag är det bara några grader kallt och inte alls så himla kallt som det var, bara igår. Kollar jag termometern, så är det bara -8°C. Det känns faktiskt lagom att ta en promenad i detta väder.

Igår försökte jag mig på att göra en snögubbe i leklera, men den blev väl inte så jättefin. Det gick lättare att göra en snigel i leklera, även om den inte höll ihop så bra när man tog i den.

Den där snögubben ser av allt att döma ut som en fågelskrämma, tycker jag.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #nouw2021 #willys #willyssverige #leklera #snigel #snögubbe

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Vad fint att du hjälper din morfar. Jättegulligt och omtänksamt av dig.

Leklera är inte så dumt att pyssla med. Ganska avkopplande ju. 💕

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Klart att jag hjälper till, om jag kan alltså. Det kan jag ju just som det är. 🥰

nouw.com/mynameisjossan