Lycklig för en liten sak

Tack för hjälpen bästa ni

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är på topp med dig, med mig är det sådär och har varit hela dagen. Jag är trött och ännu mera trött, har sovit extra idag för att orka med mig och så har jag ätit vattenmelon. Idag var den inte lika god som förra gången jag åt, men inte heller så dålig att jag inte kunde äta.

Hur kan man vara så barnsligt lycklig för ett magasin som man beställt med sin bästa väns son i Stockholm? Jag förstår inte själv hur det går till, men det går att vara lycklig för ett magasin i alla fall. Jag är sådär riktigt lycklig över att jag köpt ett magasin med en av mina stora idoler, nämligen Molly Sandén.

Jag är så tacksam att min bästa väns son kunde fixa ett sådant magasin åt mig. Jag ville inte köpa via Mollys shop och behöva uppge mina kortuppgifter till betalkortet, därför frågade jag just de här personerna om hjälp med det. Så tacksam att jag fått som jag vill. I butik kostar magasinet 249:- och på hemsidan 229:- och då tillkommer frakt på 139:- (ifall jag minns rätt) om man vill köpa via hemsidan. Det tycker jag var för dyrt för frakt, så jag gjorde på annat vis istället, I magasinet ingår även ett ark med stickers och en limited edition poster.

Magasinet innehåller 254 sidor av opublicerade bilder, intervjuer med bland andra Sabina Ddumba, Miriam Bryant, samt andra kändisar. Även egna berättelser från Molly, låttexter från senaste albumet "DOM SKA VETA" och mycket mer. Magasinet är helt ocensurerat, oretuscherat och handlar om personen bakom artisten och hur det är att leva i rampljuset som 14-åring fram tills nu. Här kan du läsa mer om magasinet. Bara så att du vet, så finns magasinet endast i 2000 ex och finns i butik fram till 29/7. Om du själv är sugen så finns magasinet att köpa på hennes hemsida, här eller i någon butik.

Här kan du leta och se om Mollys magasin eller andra magasin/tidningar du söker finns i butik i din närhet.

Jag är så otroligt barnsligt lycklig för detta magasin med Molly, så du anar inte.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,

Hon är nice.

nouw.com/fobibella
mynameisjossan
mynameisjossan,
Ja, hon är duktig på att sjunga och att uppträda också om man säger så
nouw.com/mynameisjossan
malinedlund
malinedlund,

Har oxå den, jättebra!

nouw.com/malinedlund
mynameisjossan
mynameisjossan,

Molly är en av mina idoler. 🥰 Ska läsa magasinet någon dag. Ännu inte gjort det

nouw.com/mynameisjossan