Lunchbuffé och moster på besök

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Inte ofta jag brukar äta lunch på restaurang (i och med pandemin), men det gjorde jag idag med mamma och pappa. Jag blev mer än mätt faktiskt och mådde riktigt bra efteråt. Vi åt på Restaurang Cupolen i Birsta - Sundsvall. De har både indisk buffé och svensk husmanskost.

När det är osäkert med familjens bil (mammas och pappas), så kommer min moster och hennes man ner till oss, när vi inte kan åka upp till dem. Vi kan typ åka omkring här i närheten, men att åka över 50 mil är ingen höjdare med en bil som inte är som det är tänkt att den ska vara. Då tar de och åker till oss, så att vi får umgås någon dag i alla fall. Hur bra som helst tycker jag, så får de träffa min systers barn också. Det skulle de inte ha fått om vi kunnat åka dit, men å andra sidan får jag ju inte träffa min mosters 2 sönder heller, men det får bli en annan gång.

Min moster hade med sig en present till mig och hennes man hade med sig grönt te till mig med smak av citron. Den här presenten hade min moster med sig till mig, vilket jag blev jätteglad för. Jag tycker om Muminfamiljen men har nästan ingenting med de i mitt hem, då är det kul att de kommer in lite saker med dessa i mitt hem.

Hoppas att du haft en fin dag hittills med allt du tagit dig för. Vi hörs!

Gillar

Kommentarer