Lunch med vännerna på jobbet

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag var det att träffa vännerna på jobbet vid 11-tiden, då vi skulle äta lunch. Vissa av oss beställde pizza, sallad, hamburgare och den biten. Vi beställde från Timrå Pizzeria. Jag beställde faktiskt en Tallnäs paj med ost, kyckling, banan, ananas och curry. Till det blev det en Coca-cola zero och en vitlökssås som dessvärre inte smakade någonting särskilt av vitlök. Jag har ätit godare såser.

Vi var hela gruppen som brukar jobba på kommunhuset i servicegruppen olika dagar tillsammans vid lunchen + 2 städerskor, en som jobbar i café på kommunhuset och en som är vikarie. Vi var närmare 12 personer eller liknande, men det blev ju bra i alla fall. Det blev att äta lunch tillsammans, för att säga hejdå till en personal som blivit pensionär efter jul och inte kommer att jobba mer med oss, men hälsa på kan personen fortfarande göra om den har tid, lust och ingenting för sig.

Efteråt blev det kaffe för den som ville, men jag tog te. Vi fick också äta ur en chokladask som inte blivit lämnad dit den skulle innan jul. Det var gott faktiskt och trevligt också.

Bilden på människan är min kompis Cattis. Hennes blogg hittar du här.

Efteråt gick jag hem till min systerdotter med en bok jag gjort tillsammans med en före detta jobbarkompis som gått i pension. Han fick rita bilderna och jag skrev texten. Systerdottern ville att jag skulle läsa den 3 gånger, men vid den 3:e gången lessnade hon och orkade inte sitta stilla längre. Det var ändå en bok hon tycker om. Jag hade beställt en extra bok, som min systerdotters kompis ska få när de ses nästa gång. Sidorna och texten är inplastade, så att den tål att bläddras i av barnhänder.

Vi började med boken i fjol och blev klar med inplastningen och sådant med hjälp av vaktmästaren på kommunhuset för ett tag sedan, så jag fick mina två ex idag vid lunchen.

I eftermiddags var jag så trött, att det inte blev någon träning med vattengympa denna kväll och heller ingen träning med medelgympa igår. Du kan läsa gårdagens inlägg här med varför jag är så trött, om du inte redan gjort det. När jag kom hem efter att ha varit för att lämna boken till min systerdotter direkt efter att jag ätit på jobbet med mina jobbarkompisar, så somnade jag i sägen och sov nästan 1h. Det blir så jobbigt annars tycker jag, att kunna hålla mig vaken om jag är för trött.

Hoppas att du får en fortsatt fin kväll och en god natts sömn. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #personligblogger #personligbloggare #svenskbloggare #personligblogg #västernorrland #norrlandlife #norrland #arbete #jobbdag #jobb #barnbok

Gillar