Lördagstankar

Hallå där ute i den berömda holken. Idag har jag skrivit en liten låttext, men jag vet inte om den känns bra egentligen. Det handlar om en nära anhörig, en släkting kan man säga och absolut inte om någon potentiell kärlek som jag saknar eller något ex. Det handlar om en nära släkting.

Ni som vet, ni vet. Ni andra får bara läsa mina känslor.

Trodde det var du och jag, trodde jag fick det jag vill ha. Men du bara svek mig, trodde det var på lek nej. Det finns ingenting, ingenting, ingenting kvar hos mej. Jag vill ju va med dig, men du vill inte ha mej. Tårarna de rinner ner, jag vill inte känna mer.

Du strör bara salt i sår, om du visste hur jag mår. Frågorna utan svar, de finns ju fortfarande kvar.

Det är någonting du inte förstår. Jag vill inte att du går. Du är ingen riktig vän, du känns ju nästan knappt igen.

Du slösar med min energi, jag är inte som ett batteri. Ladda om och om igen, fastän det var längesen. Hjärtat är fyllt av sorg min vän, tårarna är här igen.

Jag ringer din mobil var dag, men det är ju bara jag. Kan ju inte låta bli, jag är inte Anneli. Du strör ju bara salt i sår, jag vill ha det som det igår.

Jag tror inte du och jag kommer att hitta tillbaka en dag. Du är inte som en vän, du någon jag inte känner igen. Jag tror inte att jag behövs för dig, du finns aldrig någonsin här för mig.

Jag kan inte låta bli, fast du tar min energi. Tårarna är här igen, hjärtat är fyllt av sorg min vän.

Man får välja sina strider, fast det längst in i hjärtat svider. Varför vill du inte längre vara min vän? Det gör så ont när hjärtat svider.

Du slösar med min energi, jag är inte som ett batteri. Ladda om och om igen, fastän det var längesen. Hjärtat är fyllt av sorg min vän, tårarna är här igen.

Jag saknar dig varje stund, varje natt och varje sekund. Du finns inte här hos mig, men jag saknar dig.

Du slösar med min energi, jag är inte som ett batteri. Ladda om och om igen, fastän det var längesen. Hjärtat är fyllt av sorg min vän, tårarna är här igen. Du slösar med min energi, jag är inte som ett batteri. Ladda om och om igen, fastän det var längesen. Hjärtat är fyllt av sorg min vän, tårarna är här igen.

Du slösar med min energi… energi, energi.

Texten behöver bearbetas mer och så vidare, men det här är bara ett första utkast. Vet inte ens om jag kommer göra någonting mer med den eller låta den vara? Det är någonting som tål att funderas på.

P.S Bilden är från Ljustorpsån igår

#bestofnouw #nouw_blogger #nouw2021 #bestofnouw2021

  • Tankar
  • 56 visningar

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

❤❤❤❤

nouw.com/shining