Lördagskväll

Hallå där ute i den berömda holken. Ikväll har jag bara ätit middag och sedan spelat gamla goa Nintendo Wii. Där spelade jag gamla Wii Sports, som jag inte spelat på bra länge. Flera år närmare bestämt. Har spelat andra spel som jag känt varit mer aktuella att spela eller i alla fall något som jag känt att jag vill spela liksom. Det var nu jag kände att jag ville spela tennis och då gjorde jag det. Det var roligare än jag minns det.

Att spela baseboll var lättare än jag minns det, i alla fall att få iväg bollen med hjälp att ett slagträ när utespelaren kastade den mot mig. Att själv kasta bollen mot en som skulle få iväg bollen med hjälp av det där slagträt var svårare än jag trodde och funkade inte så bra för mig. Någon gång funkade det, men inte så jättebra alla gånger.

Jag längtar efter ett PS5 (playstation 5), men det kommer inte att bli något sådant för min del. Det bror på att jag nog inte kommer att använda det så som jag nog skulle vilja göra och spela ganska ofta eller typ hela tiden. Jag har andra intressen som tar upp större delen av min tid och då är det nog inte aktuellt med ett PS5. Hade ett PS2 på den tiden det begav sig. Har det kvar nedpackat i kartongen, men har inte spelat det sedan jag fick mitt Nintendo Wii. Hade många roliga och bra spel till det, lite synd att det bara ligger nedpackat och inte används. Nu för tiden skulle ju grafiken suga också, eftersom den suger ganska mycket på mitt Wii.

Kommer ihåg hur bra det var när jag på 90-talet fick ett SNES. Super Nintendo Entertainment System (Super NES, Super Nintendo eller SNES). Då satt min pappa och jag tillsammans väldigt ofta och spelade Super Mario World. Det var en favorit för oss båda och någonting vi tyckte mycket om att spela. Nu för tiden skulle det nog inte vara lika kul att spela detta spel, eftersom det säkert inte är samma känsla spelmässigt nu som då.

Ni ska jag invänta melodifestivalen och ta det lugnt. Vi hörs någonting framöver, ikväll eller imorgon.

  • 23 visningar

Gillar

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har også en Nintendo WII, men den er pakket bort. Det blir heller at jeg tar heller fram min gode gamle Nintendo DS, og setter meg godt til rette i sofakroken 😊

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Har du Nintendo DS Lite? Det här jag och tycker inte grafiken är så bra att jag vill spela det. Kanske 14 år gammalt eller liknande. Min systerdotter ska få överta det när hon blir äldre

nouw.com/mynameisjossan
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
Blackout
Blackout,

Vad tyckte du om mellon? Jag fastnade inte för nån låt alls.

Synd med såpbubblorna. Hoppas att det lyckas nästa gång. Låter som en rolig ide. Jag funderade på att kasta kokande vatten för effekten med att fota sen men det behöver vara minst 20-30 minsugrader för att få fin effekt så det duger inte med 12 här tyvärr. Dessutom hade jag säkert tappat vattnet över mig i alla fall.

Har du provat kasta vatten så och fota?❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej. Jag tycker om Jessica Anderssons bidrag, även Danny bidrag och Arvingarna. Nej, jag har aldrig kastat vatten och fota. Inte tänkt på att man kan göra det, förrän min moster berättade det för mig för några dagar sedan när jag berättade att jag tänkte fota såpbubblor sådär.

nouw.com/mynameisjossan