Lördag och förkylning

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det på sätt och vis är med mig. Det som är jobbigt är att jag har fått hosta och är lite tjock i halsen, vilket menas ingen träning med Ring Fit Adventure. Vill du veta vad det spelet är? Klicka här.

Det här började igår, med min förkylning, om man nu kan kalla det förkylning? Jag kunde inte träna då heller. Blir svettig bara jag rör på mig, vilket är jobbigt. Som det är nu vet jag inte hur jag blivit smittad av förkylning. Det kan inte komma från en dag till en annan, att jag blivit smittad av min mamma som också är förkyld med hosta och så vidare.

Just nu håller jag på att spela ett gammalt spel som jag haft till mitt SNES (Super Nintendo Entertainment System) när jag var barn. Jag har spelet till min Nintendo Switch OLED nu. Jag köpte en digital version av Disney Classic Collection för ett tag sedan. Då får man 3 olika spel från SNES, vilka är Aladdin, The Lion King och The Jungle Book. Man får också Aladdin för Sega, The Jungle Book för Sega och Lion King för Sega och NES, samt lite andra versioner från Japan. Jag spelar bara på engelska. Japanska varianterna är samma som redan finns som spel på engelska.

Jag minns när jag var barn och spelade en hel dag på The Lion King med pappa. Vi kom ganska långt vill jag minnas, det som då hände var att man inte kunde spara sina framgångar i spelet, så vi fick börja om varje gång. Inte så kul kanske, men så var det. Nu för tiden har det ändrats, så man faktiskt kan spara där man vill och börja där nästa gång man startar spelet.

Ikväll är det melodifestivalen, det vill man inte missa. Det är många bra artister den här gången.

Är melodifestivalen någonting du tittar på ikväll?

Förresten, förlåt för dålig bloggning idag. Jag har helt glömt bort bloggen eller inte tänkt på den rättare sagt. Tänkte mest titta in och meddela att jag inte glömt bort er.

Hoppas att du haft en fin dag och får en fortsatt fin eftermiddag och kväll med allt du tar dig för. Nu ska jag fortsätta spela Nintendo Switch OLED liggandes i sängen. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar