Lördag igen

Hallå där ute i den berömda holken. Nu är det lördag igen. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det till viss del är med mig.

Jag känner mig bara så himla stressad, helt utan anledning. Det värsta är den där hostan som kommer när jag blir stressad, vilket gör att jag nästan kräks. Det kliar i gommen och nedåt, jag hostar tills det tåras i ögonen. Jag har haft så i typ hela mitt liv. Sjukt jobbigt och inte alls skönt.

Nu är jag hos mina föräldrar och försöker lugna ned mig. Hade så jobbigt med stressen, helt utan anledning. Jag hade fjärilar i magen av denna himla stress. Hoppas den lugnar ned sig snart. Ligger just nu på soffan i mina föräldrars vardagsrum och dricker julmust. Försöker få bort stressen ur kroppen.

Kan tipsa om serien Zoey's Extraordinary playlist. Serien kan ses hos Cmore (1 säsongen) i appen. Du kan se både första och andra säsongen hos Comhem Play +.

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har inte känt för att blogga idag och heller inte tänkt på det. Tänkt kanske jag gjort, men velat har jag inte. Har sovit en stund istället efter frukosten.

Hoppas att du får en fortsatt fin lördag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

P.S Bilden fotade jag igår kväll, då det inte gick att streama till Chromecast.

Gillar