Lördag igen

Hallå där ute i den berömda holken. Idag är det lördag och jag mår bara bra, men en aning trött. Det där trötta går väl över snart hoppas jag.

Solen lyser och det är 21°C utomhus. Får hålla mig på hemmaplan eftersom mina föräldrars bil är på verkstad. Jag har varken egen bil eller körkort, så det går inte att ta sig iväg någonstans. Man får ta buss eller taxi eftersom jag inte förnyat min färdtjänst som blev aktuellt för några år sedan att fixa. Därefter kom pandemin och jag slutade åka färdtjänst.

Känslan av en ny och fräsch tangle relax therapy när man råkar ställa kameraväskan på den förra, så att den bara knakade och gick av vid ett fäste. Köpte denna gång 2 nya, så att det finns en i reserv till framtiden. Älskar att snurra på dessa och har de alltid med mig överallt.

Så skönt också att inte själva det genomskinliga är pissgult heller efter en längre tids användning hit och dit, som du kan se på bilden här under.

Den där du ser på bilden här ovan är fotad i mina föräldrars bil i lördags. Den har gått av rätt rejält som du kan se. Får den en smäll från några kilo kamerautrustning i en ryggsäck, så kan allt hända som du ser.

Ta hand om dig och ha en fin lördag. Det ska jag försöka ha i alla fall eller rättare sagt det ska jag ha.

Gillar

Kommentarer