Log mot mig

Min systerdotter är enligt mig den gulligaste på denna jord. Idag smälte jag som smör i det berömda solskenet.

Det började med att min bästa vän kom till mig. Vi hade bestämt för flera veckor sedan att ses, men livet kom emellan och hon var förkyld i omgångar. Idag blev det äntligen av. Vi umgicks först med att äta en varsin räkmacka hon köpte med till mig och henne hemma hos mig.

Jag som är teknisk och inte min vän, jag fick hjälpa henne att rensa upp appar, fixa och trixa i hennes mobil. Hon tyckte den var väldigt seg och det tyckte jag med. Samsung Galaxy S6. Jag tror jag fick någotsånär ordning på den och hjälpte till med hennes, så kallade problem. Inga svårare saker för mig att fixa liksom.

Sedan drog vi hem till min syster och hennes dotter. Det bästa som hänt mig var att när min kompis höll Elsie, så höll jag fram ett gosedjur mot henne och hon skrattade åt mig så himla mycket. Hon tittade inte på leksaken, utan på mig. Mitt hjärta smälte som smör i det där berömda solskenet. Det är första gången jag kunnat få kontakt med henne på det där viset och ja, det värmde vill jag lova. Hon ville inte sitta med min kompis särskilt länge, så det var bara för mig att gå omkring med henne i famnen. Hon var himla nöjd med tillvaron hos sin kära moster.

När min kompis åkte hem igen, så stannade jag kvar för att umgås med Elsie och min syster lite till, innan jag gick hem igen.

Gillar

Kommentarer