Ljusstaken har kommit ♥

Innehåller affiliate-länkar

Hallå där i holken. Ikväll har jag tillsammans med mina föräldrar gjort julfint i min lägenhet, nu är det klart godkänt för min del. Jag behöver inte fler julsaker, eftersom jag nu är nöjd med allt jag har. Kommer här att visa upp vad jag har.

Ljusstaken är i Keramik och finns hos Fyndiq här. Den är i storleken 29x6x8 cm. Den kostar 200:- och jag fick hem den idag

Den tiden på året då vi fortfarande åt julmat tillsammans alla på Daglig verksamhet (DV) + all personal på DV och de som ville bytte julklappar med varandra. Det var en av oss brukare som man kallar oss som har diagnos och jobbar där, som alltid var utklädd till tomte för att dela ut en julklapp från säcken till den som hade skrivit upp sig på listan och lämnat en julklapp i säcken. Det var nog då jag fick den där tomten.

Den där ljusstaken (vit) fanns förr hos rummet.se, men jag har för mig att jag köpte den sista av de som fanns till försäljning då. Jag var i deras fysiska butik i Sundsvall.

Den där vasen med ansiktet fanns förr hos Lagerhaus. Produkten har utgått och jag kan då tyvärr inte länka. De där fina ljusstakarna som är i vitt och rosa köpte jag för många år sedan, har för mig att det var på Åhléns men jag kan ha helt fel.

Här kan du se julpynt jag gjort som barn i skolan mm och har tagit hem från min syster förra året. Hon använde det ändå inte i sin gran.

Orkar tyvärr inte gå igenom alla grejor jag har som julpynt nu. Jag får se om jag orkar bättre en annan dag. Nu tänker jag sätta mig framför min kära TV och koka en kopp te också.

Jag tycker inte att jag är för tidig med att julpynta, eftersom första advent är på söndag och första december börjar på tisdag.

När brukar du börja julpynta, lyssna på julmusik och köpa julklappar?

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Staken ovan var fin. Adventspynta har jag gjort dagen innan advent ungefär. Och sen tänds det på Advent. Men det är inte så mkt saker.

Nu har du fått det mysigt💕

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Man behöver inte så mycket saker om man inte känner att man vill. Det lilla man har kan också vara väldigt mysigt 😊

nouw.com/mynameisjossan
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Fin ljusstake 😊😊
nouw.com/sandrasjoberg
mynameisjossan
mynameisjossan,

Den är mycket finare i verkligheten än vad den var på bilden jag såg på Fyndiq

nouw.com/mynameisjossan
Blondina
Blondina ,
mynameisjossan
mynameisjossan,

🎄🎄🕯 Den här tiden på året är ändå mysig

nouw.com/mynameisjossan