Liten uppdatering

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är bra med dig, vilket det är med mig.

Jag har varit ute med min pappa på en liten promenad idag, men känner mig så trött nu att det är sorgligt nästan. Jag kände mig så trött, att jag somnade till på soffan i 25 minuter. Himla skönt, men det får jag inte göra igen eftersom jag inte då kommer att kunna somna i natt. Får försöka bli pigg istället.

Förlåt för sen uppdatering, men det känns inte som att jag har någonting nytt på gång eller så, det känns tråkigt men sant.

Idag är det tisdag igen och någon dag närmare helgen igen. Inte för att jag tycker det ska bli skönt med helg igen, eftersom jag jämnt är ledig. Får tyvärr inte jobba någonting innan jag är vaccinerad. Vet inte när det blir, men vad jag förstår så är vi som jobbar inom LSS eller tillhör LSS och jobbar inom daglig verksamhet näst på tur vad gäller att få sprutan. Jag längtar inte efter sprutan på grund av att jag är rädd för nålar, men det kan vara skönt att få återgå till ett mer normalt liv med jobb och så vidare. Inte alls särskilt skönt att bara gå omkring hemma och inte göra så mycket. Ändå skönt att våren har börjat komma igång lite mer, så att man kan vara ute i naturen då och då. Det är ju också någonting att fördriva sin tid med, även om det också är kul att vara där ute i naturen och någonting jag tycker om att göra.

Hoppas att du haft en bra dag hittills. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar

Kommentarer