Liten lätt träning

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag tränat i 23 minuter och 44 sekunder. Jag är inte där att jag kan träna en timma åt gången på det där spelet. Jag är ingen superatlet, så jag vet inte riktigt. Det är bara att ta det i lugn takt och vila emellan. Jag har tänkt att köra lite till imorgon igen, just idag kommer jag inte orka mer.

När jag kör med min grupp, då blir det längre tid. Det är en annan sak inser jag såhär. Då tränar man tillsammans och gör allt samtidigt, det är skillnad alla gånger inser jag.

Inte för att det är jobbigt eller tråkigt att köra såhär med Ring Fit Adventure, det är så kul att jag helt glömmer bort tid och rum när jag kör. Här kan du se en video på vad Ring Fit Adventure är för något.

Jag är bara inne på dag 3 av detta spel ännu och då är det inte bra att bara köra på heller, utan man måste ta det lugnt i början. Det är så det är med allt man tar sig för, vad gäller träning eller motion i alla fall.

Enligt Nintendo.se är Ring Fit Adventure ett roligt äventyr där du slåss mot fiender, utforskar en värld och samtidigt kommer i form! Utmaningarna i spelet gör att du utför fitnessliknande övningar med tillbehören Ring-Con och Leg Strap som känner av dina rörelser.

Om du verkligen vill komma igång med träning, men på hemmaplan då kan jag varmt rekommendera detta spel till ditt Nintendo Swtich.

#bestofnouw #bestofnouw2022

Gillar