Lika som bär? #1

Det finns faktiskt folk som är lika varandra och så finns det folk som är mera lika varandra. Jag har hittat folk som jag tycker är rätt lika varandra faktiskt.

Jo, de där två har någonting som verkligen påminner om varandra. Ser jag vår svenska Martin Emtenäs, så tänker jag på Ed Sheeran och tvärtom. Vad säger du?

Dessa två har någonting som påminner om varandra, absolut. De är inte 100% kopior av varandra, men de har absolut drag av varandra. Vad säger du?

De här är så sjukt lika till utseendet, att man skulle kunna tro att de är syskon eller tvillingar. Det skiljer 13 år mellan Margot och Jamie. De är faktiskt inte ens släkt med varandra. Är de lika tycker du?

Man skulle rätt och slätt kunna tro att Tim Bergling och Taylor Swift är syskon eller i alla fall släkt, men så är inte fallet. Tim är född i Stockholm 8/9-89 och Taylor är född i USA 13/12-89. De är inte födda samma dag, men samma år och har inte samma föräldrar. Så sjukt lika tycker jag, till 100% också. Vad säger du?

De här två skådisarna är så pass lika varandra att många var övertygade om att Matt Damon var med i ”Black mirror”, när det i själva verket var Jesse Plemons. Är de lika tytcker du?

Det är inte bara fansen som blandat ihop de här två skådespelarna. Zoe säger att hennes mamma såg en poster för filmen ”Crash” och trodde att det var hennes dotter på bilden, när det i själva verket var Thandie. Tycker du att de är så lika, att man som förälder blandar ihop dessa två?

Ända sedan kronprinsessan Victoria offentliggjorde sitt förhållande med prins Daniel har folk påpekat likheten mellan honom och reklamfiguren Boxer-Robert. Ser du någon likhet?

Skådisen Will Ferrell och Red Hot Chili Peppers-trummisen Chad Smith är snudd på identiska. Något de båda fått höra otaliga gånger. Så pass att de klädde sig likadant och hade en episk ”drum-off” i ”The tonight show”. Ser du någon likhet?

De slående likheterna mellan vår svenske prins och den brittiske skådespelaren har uppmärksammats gång på gång. Skulle det gå att lura filmbolaget och låta prinsen komma istället för Orlando eller lura prinsessan Sofia att det är prinsen som kommer och så är det Orlando. Förutsatt att han inte pratar, för då avslöjas det direkt till Sofia. Vad säger du om likheten?

Gillar

Kommentarer