Ligga på balkongen och spela

Just nu har jag inte mycket för mig. Förlåt för usel uppdatering idag, men har inte haft WiFi och vill inte blogga från mobildatan i mobilen. Har ändå inte haft något att blogga om.

Nu har jag precis tagit mig för att ligga på soffan, ute på min ca 20kvm inglasade balkong och bra njuta av att spela Wordzee i min surfplatta, eftersom mitt WiFi kommit igång igen och jag använder ingenting annat till min surfplatta.

Detta spel (Wordzee) finns både för Android och iPhone, vilket är ett spel jag spelat ganska ofta och haft installerat ett tag på min surfplatta. Man spelar online mot andra eller olika turneringar liksom. Svårt att förklara.

Spelet funkar likadant i stort sätt på både Android och iPhone. Här under kan du se hur man gör. Spelet finns faktiskt på svenska, då man använder svenska ord. Det är roligare med sitt eget språk, istället för engelska tycker jag. Det är kanske därför jag är så fäst vid spelet och tycker om att spela det. Who knows?

I Wordzee utmanas spelare att bilda ord av bokstavsbrickor som placeras på ett Yatzy-liknande bräde. Den som fyller hela brädet ror hem “Yatzy” och extra bonuspoäng.

Snabba fakta

Nytt IP: Originell kombination av ordskapande och Yatzy-mekanik

Snabbt och belönande: Snabba och utmanande spelsessioner med belöningar och topplistor

Spela mot vänner: Utmana vänner i vem som har bäst ordförråd och kan ta hem Yatzy-bonusen!

Spelet är faktiskt gratis att ladda ner, för både Android och iPhone.

Gillar

Kommentarer