Kvällsträning 1h med ledare

Hallå där ute i den berömda holken. Ikväll har jag varit på medelgympaträning 1h. Det var riktigt skönt, men skönast när det är över och man kan få komma hem till sitt eget boende igen, bara vara och se på TV.

Det vi gjorde var att springa, hoppa, plankan, benböj, armhävningar och en massa annat.

Jag tycker det var svettigt idag, men inte lika som förra gången. Det var sju resor värre då tycker jag. Jag är i alla fall glad över att jag tog mig dit och gjorde så gott jag kunde, utifrån min egen förmåga. Alla kan inte göra allt, men alla kan vi göra så gott vi kan och enligt mig är det faktiskt bra nog.

Vad är medelgympa?

Medelintensivt gympapass med extra knorr. Vi tränar kondition, styrka, rörlighet och enklare koordination innan vi varvar ner, stretchar och avslutar med en kort avslappning. Musiken lägger grunden och rörelseglädje är ledstjärnan.

Är du också sugen att träna i grupp?

För att minska smittspridningen var det inget öppet hus denna termin, där man fick prova på olika träningsformer, med olika gruppledare.

Terminen som vi har började 31/8 och slutar 6/12, vecka 49.

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet. Ha gärna med en egen dyna. Handsprit finns på i alla fall medelgympapasset.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh grymt kämpat ❤️ Kram

nouw.com/happym