Kvällstankar

Tankar denna kväll!

Drömmer mig bort till en annan tid, ett annat liv, en annan värld, en värld där pandemin inte finns. En värld där vi skapar fred för varandra. Där vi får resa fritt, samlas tillsammans med våra nära och folk vi inte känner, njuta av att vara i nuet. Inte tänka på morgondagen, inte behöva hålla avstånd till andra, inte behöva vara rädd för att bli smittad.

Ja, en värld där ingen behöver känna sig orolig, rädd eller osäker. En värld fri från krig, andra jobbigheter och framförallt en värld fri från pandemi.

Covid-19 har förstört så mycket, för så många. Detta måste få ett slut, ett slut här och nu. Jag är glad att jag kan umgås med min närmsta familj, men lider med de som verkligen inte kan, får eller bara träffas utomhus på avstånd.

De äldre som inte har någon i sin närhet, som verkligen behöver sällskap, skulle må bra av att träffa nära och kära eller vad det nu kan vara. De lider jag med mest, de har det nu inte som bäst.

Coronan har förstört stora delar av året och även många människors liv. Allt har blivit sämre på många plan.

Vi får alla se till att göra någonting positivt av det negativa. Hade jag inte kunnat träffa min närmsta familj, då vet jag inte vad jag skulle gjort. Bara en sådan liten sak som en kram av de man tycker om är för mig värt mer än allt guld i världen.

Jag avslutar med orden. Fuck Corona. Om det skulle göra skillnad vad gäller tankar, så hade gärna viruset fått dö ut på något vis.

Vi är nu många som är trötta på denna pandemi, inte bara jag.

Se till att hålla avstånd till andra, tvätta händerna, nys och hosta i armvecket, ta ingen människa i handen för att hälsa. Klia dig inte i ögonen eller stoppa fingrarna i munnen, när du varit på offentlig plats och inte tvättat händerna ordentligt med tvål och vatten.

Det senaste jag läst, är att Coronan tyvärr är luftburen 🤧

P.S Bilden på Husmusen är fotad av mig

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
Eva i Dalarna,
Visst är det sorgligt när unga människor och barn dör, men kanske var det så att deras tid var ute? Man behöver inte leva länge eller uppleva mycket för att livet ska vara värt nåt.
Det är MIN tro, var och en har sin.

moaelins
moaelins,
Så klok!❤️
nouw.com/moaelins
mynameisjossan
mynameisjossan,
IP: 82.99.3.229